Екс-прес-служба МВС відкидає звинувачення Костянтина Стогнія у крадіжці міліцейського телеархіву

7 Червня 2010
8948
7 Червня 2010
19:09

Екс-прес-служба МВС відкидає звинувачення Костянтина Стогнія у крадіжці міліцейського телеархіву

8948
Екс-прес-служба МВС відкидає звинувачення Костянтина Стогнія у крадіжці  міліцейського телеархіву

У коментарях ТК колишній заступник директора департаменту зв'язків з громадськістю Геннадій Гребньов стверджує, що звинувачення Констянтина Стогнія екс-прес-служби  у крадіжці  з МВС телеархіву, не відповідає дійсності.

 

«Наскільки я знаю, колишнє керівництво департаменту зв'язків з громадськістю своїх продакшинів не мають. Тобто архів їм точно не потрібен для створення своїх фільмів. Проблему,  з архівом, коли не вистачало матеріалів ми помітили ще у 2007 році, коли телестудією МВС керували фактично представники продакшну. Але ми не піднімали шум, тому що цей архів ніяк нормативно не врегульований. Це просто відео, просто творчі люди залишають те, що вважають за потрібне. Тому я дуже здивувався появі цієї публікації», - зазначив пан Гребньов.

 

За його словами, за час його робити у департаменті  випадків, щоб хтось виносив архів не було.

 

Як відомо, головний радник голови Міністерства внутрішніх справ Костянтин Стогній звинувачує попереднє керівництво департаменту громадських зв'язків у зникненні телеархіва МВС. Про це він пише у своєму блозі.

 

«За майже 20-річну історію центр громадських зв'язків став департаментом, змінювались керівники прес-служб, але нікому навіть у голову не приходило забрати з собою телеархів МВС. Але факт лишається фактом, основна частина архіву «пішла» разом з попереднім керівництвом», - зазначає пан Стогній.

 

За його словами, доступ до архіву був відкритий для багатьох співробітників телестудії Департаменту громадських зв'язків, і жорсткого відстеження, хто користувався відеоматеріалами, не було.

 

«Цим скористались колишні керівники студії, прихопивши з собою зібраний за десятиліття матеріал», - пише він.

 

Також пан Стогній наголошує, що за фактом зникнення міліцейського телевізійного архіву вже почалась службова перевірка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8948
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ка
5080 дн. тому
Хто колись мав справу з міліцейським відео добре знають, що в кадр часто потрапляють об'єкти та суб'єкти, які не можна "світити". Їх "перекривають". І не завжди лише з етичних міркувань. Інколи це справа серозніша, це особиста безпека героїв сюжетів. Якщо це відео зникло, то все не так просто, як здається.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду