Мати Гонгадзе та адвокат його дружини сумніваються, що буде названо організаторів убивства журналіста

7 Червня 2010
8282
7 Червня 2010
16:13

Мати Гонгадзе та адвокат його дружини сумніваються, що буде названо організаторів убивства журналіста

8282
Мати Гонгадзе та адвокат його дружини сумніваються, що буде названо організаторів убивства журналіста

Леся Гонгадзе сумнівається у тому, що будуть названі імена замовників вбивства її сина, журналіста Георгія Гонгадзе, і переконана, що все нині залежатиме від позиції президента Януковича.

 

 «Я хочу потрапити до президента і переговорити з ним, аби поставити крапку в цій справі. У мене є свої висновки і секрети з генпрокуратурою, які я розголошувати не можу. Сподіваюся, що президент дослухається до моїх пропозицій і висновків, бо вже 10 років минуло», -  сказала пані Гонгадзе заявила «Німецькій хвилі»

 

Також Леся Гонгадзе наголосила, що свого часу зустрічалась з президентами Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком, але жодної зустрічі з паном Януковичем у неї не було.

 

Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко у коментарях «Інтермедіа консалтинг» також не виключає, що замовників убивства журналіста встановлено не буде.

 

«Я знаю, що є офіційні повідомлення заступника Генерального прокурора про те, що досудове слідство закінчать у липні місяці. Можливо, й закінчать, а це означає, що фактів більше, ніж довідалися з попереднього вироку, ми знати не будемо, тобто замовників встановлено не буде», -сказала вона. За її словами, поки що обвинувачення нікому, крім Олексія Пукача, не пред'явлено.

 

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня доповідачі ПАРЄ повідомили, що в Генеральній прокуратурі пообіцяли, що «буквально днями до відома широкої громадськості буде донесено, хто стоїть за цим злочином».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8282
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду