ПАРЄ: Найближчим часом Генеральна прокуратура пообіцяла назвати організаторів вбивства Гонгадзе

4 Червня 2010
10477
4 Червня 2010
11:05

ПАРЄ: Найближчим часом Генеральна прокуратура пообіцяла назвати організаторів вбивства Гонгадзе

10477
ПАРЄ: Найближчим часом Генеральна прокуратура пообіцяла назвати організаторів вбивства Гонгадзе

Генеральна прокуратура пообіцяла назвати організаторів вбивства Георгія Гонгадзе. Про це сказала Майліс Репс (Естонія) на прес-конференції співдоповідачів Парламентської асамблеї Ради Європи.  

 

«Це було одне з найперших питань, яке ми поставили під час нашої розмови з міністром юстиції і генеральним прокурором. І в Генеральній прокуратурі нам детально розповіли про всі процедури, які проводяться і пообіцяли, що днями  до відома широкої громадськості буде доведено, хто стоїть за всіма цими схемами», - сказала Майліс Репс.

 

Прес-конференції співдоповідачів ПАРЄ  Ренате Вольвенд (Ліхтенштейн) і Майліс Репс (Естонія) відбулася в агенції «Укрінформ» (Київ) 4 червня. Співдоповідачі перебувають з офіційним візитом в Україні від 1 червня. Наступний візит заплановано на вересень, 2010.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10477
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
5081 дн. тому
Ні , це було САМОГУБСТВО!
Володимир (Одеса)
5081 дн. тому
Сьогодні ГПУ може повісити собак лише на Юлю та Литвина. Бюджет - є, дешевий газ браткам - теж зробили.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду