Ведучий «Телятини» Дмитро Федоров керуватиме проектом онлайн-ТБ на порталі Точка.net

28 Травня 2010
20180
28 Травня 2010
19:34

Ведучий «Телятини» Дмитро Федоров керуватиме проектом онлайн-ТБ на порталі Точка.net

20180
Ведучий «Телятини» Дмитро Федоров керуватиме проектом онлайн-ТБ на порталі Точка.net

Сайт http://www.tochka.net/  запускає он-лайн телебачення, новоствореним проектом керуватиме ведучий телепроекту ТК «Телятина» Дмитро Федоров. .

 

Раніше Дмитро Федоров очолював http://www.mediabomba.tv/. У коментарях ТК він зазначив, що залишив цей проект, через те що, на його думку, сайт не розвивався за попередньо погодженими планами.

 

«Саме через творчий застій та бажання рухатися вперед я звільнився звідти та прийняв пропозиціїї порталу www.tochka.net стосовно початку співпраці над створенням справжнього он-лайн телебачення в рамках сайту. Саме зараз і відбувається розробка формату та концепції майбутньої телевізійної платформи. Ведуться перемовини про закупівлю якісного контенту та організовується власний tv-production», - сказав він.

 

Нагадаємо, портал Tochka.net належить компанії Digital Ventures.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду