Найкращою шкільною газетою України стало вінницьке «Дзеркало ліцею»

25 Травня 2010
9364
25 Травня 2010
13:43

Найкращою шкільною газетою України стало вінницьке «Дзеркало ліцею»

9364
Найкращою шкільною газетою України стало вінницьке «Дзеркало ліцею»

Найкращою шкільною газетою стало вінницьке «Дзеркало ліцею». Таке рішення ухвалило журі ХІІІ Національного конкурсу шкільних газет (Миколаїв), повідомляють організатори конкурсу.

 

Після двох років лідерства газети «Вітамін-44» з Дніпродзержинська, перемогу в  номінації «Найкраща газети Національного конкурсу» виборола газета «Дзеркало ліцею» вінницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів-ліцей №7,.

 

«Ця перемога довела, що в шкільній журналістиці, як і в дорослій, не можна розслаблятися, оскільки одразу твоє місце лідера займуть інші», - сказав Гліб Головченко, секретар Національної спілки журналістів України, президент Національного конкурсу шкільних газет.

 

Загалом журі назвало 26 найкращих шкільних газет та журналістських  матеріалів(список можна переглянути тут).

 

Лауреатів обирали в 20 номінаціях серед близько 2500 друкованих та електронних газет, фото- теле- та радіорепортажів юнкорів шкіл та ПТНЗ.

 

Конкурс шкільних газет проводиться протягом 12 років. Організаторами конкурсу є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення (м. Миколаїв).

 

Як зазначив Ігор Лубченко, голова Національної спілки журналістів України, колись конкурс починався з 20 газет, а нині уже 2,5 тисячі конкурсантів.

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9364
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду