Перший оновив дизайн сайту

24 Травня 2010
18844
24 Травня 2010
16:08

Перший оновив дизайн сайту

18844
Перший оновив дизайн сайту

Перший національний канал оновив сайт. Зокрема, на 1tv.com.ua з`явилася російськомовна версія, змінилася верстка та кольори.

 

Тепер інформацію на головній сторінці подано у менш консервативному, динамічному форматі. Свіжості додає поєднання білого кольору та відтінків бірюзового. Анонси програм та фільмів винесено в окремий рухомий рядок з можливістю збільшення ілюстрацій та кількості текстової інформації.

 

Також на сайті додано опцію «Повідомити новину». Зробити це можна за допомогою тексту, а також відеофайлу.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18844
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lom
5108 дн. тому
у даному випадку - російська мова розповсюджується компрадорами і неукраїнцями. це ненормально.
Вурік
5108 дн. тому
Ще можна www.kievtv.com.ua почитати українською.
Андрій
5108 дн. тому
Хоч один канал був, де можна було не чути заліської говірки, і той спаскудили...
антилом
5108 дн. тому
если бы в России 50 и больше процентов людей говорило на украинском, то они бы уже давно не только сайты, но и два государственных сделали. тупая ты дура, лом!
Lom
5108 дн. тому
а ось НОРМАЛЬНІ люди - не малороси і не хохли - цікавляться: чи є українськомовна версія на РТР чи на хоч якомусь російському телеканалі? як це все жалюгідно виглядає і не викликає ніякої поваги до рукавадітєлєй.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду