Піонери і сльози осені

21 Травня 2010
12865
21 Травня 2010
14:23

Піонери і сльози осені

12865
Про нові телешоу
Піонери і сльози осені

Ще не показані фінальні ефіри «Україна має талант-2», а СТБ уже заявив про третій сезон, який транслюватимуть, щоправда, вже після Нового року. Восени цей канал покаже свою версію знятого за британським форматом пісенного «Х-фактора», ведучою якого буде Оксана Марченко, а в журі - свій Ігор Кондратюк, російський музичний критик Сергій Сосєдов, білоруський співак Сєрьога та співачка Йолка з Ужгорода, яка останні роки живе в Москві. У третьому сезоні проекту «Танцюють усі», знятого теж за британським форматом, суддями будуть знайомі всім Влад Яма та іже з ним.

 

«Новий канал» у новому телесезоні вже остаточно розпрощається з «Фабриками...», проте не з Валерієм Меладзе. З початку осені тут збираються презентувати новий проект від творців третього сезону «Фабрики зірок» та «Фабрики. Суперфіналу» - «Україна сльозам не вірить». Майбутнє шоу на каналі називають новим форматом, якого не бачили ні в Україні, ні в Росії. За словами Олексія Гончаренка, керівника продакшену Friends Production , що вироблятиме проект, це буде мікс «три в одному»: вокальне, танцювальне та акторське шоу. Його учасників, крім України, можливо, шукатимуть у Прибалтійських країнах, Білорусі та Казахстані - наразі йдуть переговори з телемовниками цих країн. Охочі випробувати себе на кастингу, як при вступі до театрального інституту, обов'язково повинні будуть прочитати монолог. «Ми хочемо не лише зберегти свою чисельну молоду аудиторію, а й розширити її, приваблюючи людей старшого віку. Тому 20, 30, 40 чи навіть 50 вам років, ми кажемо: «Ласкаво просимо!» - так характеризує вік учасників шоу гендиректор «Нового каналу» Ірина Лисенко. Учасниками шоу стануть 15 осіб.

 

Ведучою шоу «Україна сльозам не вірить» буде Маша Єфросиніна. Хто з чоловіків вестиме проект - поки що визначаються. Обирають між Андрієм Доманським та Сергієм Притулою й Олександром Педаном, які добре попрацювали на експериментальному ефірі. Призами для трьох переможців шоу «Україна сльозам не вірить» стануть три ролі у музичному фільмі, який планують зняти після закінчення проекту. (За словами Костянтина Меладзе, який напише музику та пісні до фільму, це буде щось на зразок радянських «Д'Артаньяна і трьох мушкетерів» або «31 червня». В Ірини Лисенко щодо майбутнього комерційного фільму, який спочатку вийде на широкий екран, а вже потім - на телевізійний, дещо інше бачення: «Ми хочемо зняти молодіжну комедію у стилі «Кохання у великому місті» та «Кохання-зітхання»).

 

З осені на Першому Національному вирішили виховувати підлітків молодіжним шоу, що має робочу назву «Нащадки піонерів». З понеділка по п'ятницю по годині в ефірі, за словами головного продюсера НТКУ Олексія Семенова, будуть порушувати гострі теми. Державний канал веде переговори з Talant Group та її засновниками Наталією Могилевською та Борисом Бронштейном, оскільки обличчями проекту бачать учасниць групи Real O, а також «фабрикантів» Володимира Дантеса, Вадима Олійника, Бориса Апрєля та Макса Барських. У менеджменту каналу є надії, що ідею шоу підтримає Міносвіти, зокрема і Кабмін у цілому.

 

Євдокія Фещенко, газета «Україна молода»

 

Фото - «Україна молода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Євдокія Фещенко, «Україна молода»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12865
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олекзій
5125 дн. тому
Прогнило все: і артисти і дирекція телеканалів. . . Які "нащадки піонерів"? Невже нічого сучасного не можна придумати? Тільки "совок" у голові...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду