На «Україні» «Відкритий доступ» з Данилевичем стартував краще за «Готовий відповідати»

21 Травня 2010
19288
21 Травня 2010
11:01

На «Україні» «Відкритий доступ» з Данилевичем стартував краще за «Готовий відповідати»

19288
На «Україні» «Відкритий доступ» з Данилевичем стартував краще за «Готовий відповідати»

20 травня прем'єра ток-шоу «Відкритий доступ» на ТРК «Україна» мала рейтинг 3,54%, частку 9,98%, аудиторія 18+, панель  «50 тис.+», дані GFK.

 

Проект більше зацікавив глядачів у великих містах. Також показники цієї програми вищі за середню частку каналу минулого тижня (9,3%).

 

Програма

18+

 

 

 

 

загальнонаціональна панель

"50 тис.+"

 

 

Рейтинг%

Частка%

Рейтинг%

Частка%

 

 

 

 

 

 

 3,32

 9,74

 3,54

 9,98

 

Окрім цього показники прем'єри «Відкритого доступу» вищі за середні цифри проекту «Готовий відповідати», який виходив на  ТРК «Україна» минулого року з вересня по грудень і мав рейтинг 1,87%, частку 5,85% за комерційною аудиторією каналу («50 тис.+»). Нагадаємо, прем'єра «Готовий відповідати» мала рейтинг 2,62%, частку 8,76%.

 

Як вже писала ТК, «Відкритий доступ» - це адаптація формату Бі-бі-сі Question Time, його веде  Андрій Данилевич. Тема першого випуску - «Україна - Росія: злиття чи поглинання?», гостями проекту стали Борис Немцов, Констянтин Затулін, Ганна Герман та Роман Зварич.

 

Минулого року на ТРК «Україна» в тому самому слоті (четвер, 22:20) виходило аналогічне ток-шоу за форматом Бі-бі-сі під назвою «Готовий відповідати», яке вела Оксана Зінов'єва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19288
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
5102 дн. тому
...советую подготовить для аудитории 5-10 "указок" с номерами 1 ,2.3.. для предоставления права для вопроса тому или другому номеру,а не указывать рукой. "указка " передается в аудитории свободно--тому кто хочет задать вопрос. И второе "хроникерам" давать не более 1-2 минут,дабы не устраивали лишние поучения. Строго додерживаться регламента.
atos
5102 дн. тому
С большим уважением отношусь к этому журналисту. Формат (для нас) новый. Не все получилось,но верю в его будущее. Огорчен "хроникерами". Затулин тупой провокатор.Человек не располагает качествами психолога,несет несуразицу. Не понимает психологии молодежи их понимания патриотизма. Разве можно сравнить выступлениеД.А.Медведева в КУ им.Шевченко ,когда получился непринужденный ,умный обмен мнениями . Многие студенты высказывали свое удовлетворение,восхищение после встречи с Президентом России. А здесь с точностью -наоборот. Прошу А.Герман и В.М.Литвина попросить Предс. ГД России убрать эту личность с территории Украины. Таких дебилов у нас своих хватит. Верю в будущее этой передачи. Успеха тебе Андрей!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду