ITC Publishing закриває журнал Gameplay

19 Травня 2010
17171
19 Травня 2010
12:12

ITC Publishing закриває журнал Gameplay

17171
ITC Publishing закриває журнал Gameplay

У червні вийде останній номер журналу про відео- та комп'ютерні ігри Gameplay. Видавництво ITC Publishing вирішило закрити друкований проект, проте залишити його сайт gameplay.com.ua,  повідомляє Ain.ua із посиланням на генерального директора ITC Publishing Сергія Арабаджі.

 

За словами пана Арабаджі, проект мав читачів, але увага з боку рекламодавців була недостатньою для фінансової успішності видання: «Понад півтора року  з початку кризи ми боролися за проект, намагалися зацікавити ним учасників ринку, однак ні компанії - розробники ігор, ані вендори, що мають у портфелі багато ігрових апаратних продуктів, останнім часом майже не розміщували рекламу».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку 2009 року ITC Publishing закрив українську версію журналу Autocar. Потім він заморозив DFoto, Mobility та ще кілька друкованих проектів.

 

Ain.ua пише, що після зникнення Gameplay на ринку залишиться лише одне видання відповідної тематики - «Шпиль».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду