«1+1» пояснив відмову показати ролик Тимошенко тим, що весь «рекламний простір було заброньовано»

11 Травня 2010
20635
11 Травня 2010
16:12

«1+1» пояснив відмову показати ролик Тимошенко тим, що весь «рекламний простір було заброньовано»

20635
«1+1» пояснив відмову показати ролик Тимошенко тим, що весь «рекламний простір було заброньовано»

Телеканал «1+1» відмовився розмістити на правах реклами вітання лідера БЮТ Юлії Тимошенко, адресоване ветеранам Великої Вітчизняної війни, пише «Українська правда».

 

За словами депутата-бютівця Олександра Абдулліна, БЮТ відзняв хвилинне звернення до ветеранів і передав на телеканал «1+1», та був готовий оплатити ефірний час як рекламу.

 

«Ми підготували ролик, але керівник рекламного відділу прямою мовою відмовив нам, посилаючись на те, що власник каналу заборонив приймати будь-які рекламні матеріали від БЮТ», - заявив Абдуллін.

 

При цьому він наголосив, що 9 травня 2009 року звернення Віктор Януковича безперешкодно показали усі канали країни, на яких побажав розміститися тодішній лідер опозиції.

 

Телеканал «1+1» пояснив відмову тим, що не мав змоги розмістити цей рекламний ролик.

 

«Представники БЮТ дійсно зверталися до нас з пропозицією розмістити ролик зі зверненням Юлії Тимошенко в ефірі. Ми відмовилися, оскільки рекламний простір каналу був повністю заброньований, у нас не було можливості розмістити цей ролик», - зазначає керівник відділу продажів групи «1+1» Дмитро Лисицький.

 

За його словами, ніхто не казав про «заборону власників», про які йдеться у ЗМІ. «Ніяких заборон не було», - каже він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20635
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2user
5118 дн. тому
Кто она такая? Она - лидер опозиции как никак. И на последних выборах её поддержали почти половина избирателей. В прошлом году тот же Янукович, если вы забыли, поздравлял с экранов со всеми праздниками, хотя кто он был такой тогда?...
user
5119 дн. тому
Жжесть! А, кто она такая чтобы поздравлять с экрана ТВ? Это что, любой желающий, за деньги в эфире ведущих ТВ каналов будет трындеть на всю страну???
micka
5119 дн. тому
бюту остается только посоветовать отмониторить 1+1 и подать в суд, если 1 минута все таки была свободна - снимите с коломойского последние трусы - пусть прячется падла на свой вшивый кипр. хотя в условиях доказанного прецедентами отсутствия конституции и судов, пора нанимать киллеров. грохните для начала лисицкого, а там видно будет.
ВаРо
5119 дн. тому
Терзают меня смутные сомнения, что плюсы не врут... Вот бы какой представитель РА полез бы в Телепорт и посмотрел, действительно ли там было 100% заполняемости рекламой в тот день. Чую врут и не моргают - стелятся перед новой властью.
545454
5119 дн. тому
Суверенная демократия-2
Александр Киев
5119 дн. тому
1+1 Последнюю неделю ничего резонансного и интересного не показал..Продался регионалам позор!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду