Піар-службу «Інтера» реорганізовують, а її керівник Ірина Павлик залишає канал (ОНОВЛЕНО)

1 Травня 2010
22777
1 Травня 2010
15:19

Піар-службу «Інтера» реорганізовують, а її керівник Ірина Павлик залишає канал (ОНОВЛЕНО)

22777
Піар-службу «Інтера» реорганізовують, а її керівник Ірина Павлик залишає канал (ОНОВЛЕНО)

Керівника піар-служби «Інтера» Ірину Павлик буде звільнено, а відповідний підрозділ - реорганізовано. Про це повідомляє «Медіаняня», додаючи, що тепер піар-, маркетинг- та аналітичну служби телеканалу буде об'єднано в одну. За інформацією видання, очолюватиме новоутворений підрозділ керівник аналітичної служби «Інтера» Олена Дурманова.

 

Тим часом, у прес-релізі, розісланому телеканалом «Інтер», повідомляється, що підрозділом, який буде утворено замість колишньої піар-служби, стане «відділ розвитку бренду та прес-служба». Також повідомляється, що пані Павлик залишить канал 11 травня 2010 року за згодою сторін і що «"Інтер" дякує Ірині за плідну роботу й посутній внесок у розвиток каналів групи».

 

Офіційної інформації стосовно керівника нового підрозділу телеканал наразі не надає.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22777
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
5110 дн. тому
Пані Павлик, вітаю! Це вірне рішення! Їдіть працювати на Першій Національний! Навіщо Вам Созановський, коли є Бенкендорф.
?
5110 дн. тому
Павлик вже пані?
Сява
5110 дн. тому
"за згодою сторін". Смішно...
не проходил мимо
5111 дн. тому
держись, павлик, мы с тобой, а созановскому все равно уже недолго осталось!!!!!!
1234
5112 дн. тому
Фамилия не предвещает ничего хорошего
Otar Dovzhenko
5112 дн. тому
ех...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду