На кіноринку у Каннах презентують три нові українські фільми

30 Квітня 2010
21851
30 Квітня 2010
17:18

На кіноринку у Каннах презентують три нові українські фільми

21851
На кіноринку у Каннах презентують три нові українські фільми

В українському павільйоні, який втретє працюватиме на Каннському кіноринку у Віллаж Інтернасьйональ, буде презентовано три стрічки: «Чоловік моєї вдови» Леоніда Горовиця, «Дніпро» Олександра Шапіро та документальний фільм «Три історії Галичини» Ольги Онишко. Про це під час прес-конференції щодо Канського фестивалю повідомив директор Української кінофундації Андрій Халпахчі.

 

За словами пана Халпахчі, у павільйоні також можна буде ознайомитися з класичними та сучасними українськими фільмами на DVD, каталогом українського кіно за 2009-2010 роки тощо.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», цього року вперше в історії України в офіційній програмі фестивалю заявлені два фільми. Це картина «Щастя моє» Сергія Лозниці (Україна-Німеччина-Голландія), разом з 17-ма претендентами змагатиметься за перемогу у головному конкурсі. Також у програмі спеціальних показів бере участь новий фільм Отара Іоселіані «Шантрапа» (Україна-Франція)

 

Цьогорічний Канський кінофестиваль триватиме з 12 по 23 травня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду