На телеканалі «Футбол» стартували випуски новин

27 Квітня 2010
13992
27 Квітня 2010
14:07

На телеканалі «Футбол» стартували випуски новин

13992
На телеканалі «Футбол» стартували випуски новин

Телеканал «Футбол» запустив програму «Футбол News», що висвітлюватиме актуальні події в українському і світовому спорті. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

 

Дебютний випуск вийшов ефір 26 квітня. Нині «Футбол News» виходитять в ефір тричі на день, після закінчення футбольних трансляцій. Основному випуску присвячено вечірній прайм (близько 21:50), повтори транслюють опівночі та о 10:00. Надалі канал планує інформувати глядачів частіше, збільшивши періодичність інформування.

 

 «Футбол» - перший спеціалізований загальнонаціональний телеканал, присвячений виключно цьому виду спорту. В ефірі з листопада 2008 року. Директор - Олександр Денісов. Входить в медіа-групу ТРК «Україна». Доступний в пакетах більше 500 кабельних операторів, за даними Gfk має технічне покриття в кабельних мережах понад 85%), а також на платформі супутникового телебачення Viasat.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13992
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду