Тарас Шевченко очолив громадську раду Комітету з питань свободи слова

27 Квітня 2010
13236
27 Квітня 2010
12:10

Тарас Шевченко очолив громадську раду Комітету з питань свободи слова

13236
Тарас Шевченко очолив громадську раду Комітету з питань свободи слова

Секретарем громадської ради при парламентському Комітеті з питань свободи слова та інформації обрано директора Інституту медіа права Тараса Шевченка, заступником секретаря - голову Асоціації медіа юристів України та секретаря Національної спілки журналістів України Тетяну Котюжинську. Це рішення підтримала більшість членів ради під час засідання 26 квітня 2010 року.

 

Громадська рада також розглянула питання про доцільність скасування закону України «Про захист суспільної моралі» або внесення до закону суттєвих змін та про пропозиції щодо діяльності Нацради з питань телебачення і радіомовлення в світлі Звіту Нацради за 2009 рік.

 

Члени ради вирішили з огляду на пропозиції на вдосконалення Закону України «Про захист суспільної моралі» вивчити дане питання і з'ясувати експертну думку та підготувати рекомендації Нацраді щодо покращання їхньої роботи.

 

За попередньою домовленістю, наступне засідання вирішено провести 11 травня о 16.30.

 

Керівник апарату парламентського комітету Юрій Гирик оголосив присутнім, що до складу громадської ради увійшов голова комітету КНМП Юрій Луканов, якого було прийнято на позачерговому засіданні комітету 14 квітня 2010 року.

 

Нагадаємо, що 13 квітня члени парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації на засіданні прийняли за основу та в цілому (з доповненнями) нову редакцію положення про громадську раду при комітеті та затвердили склад ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду