Герман радить Тимошенко купити лотерейний квиток, щоб потрапити в теленовини, й обіцяє громадське мовлення

23 Квітня 2010
30678
23 Квітня 2010
21:26

Герман радить Тимошенко купити лотерейний квиток, щоб потрапити в теленовини, й обіцяє громадське мовлення

30678
Герман радить Тимошенко купити лотерейний квиток, щоб потрапити в теленовини, й обіцяє громадське мовлення

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман порадила Юлії Тимошенко купити лотерейний квиток, виграти мільйон - і після цього про неї заговорять в усіх інформаційних випусках. Так вона відреагувала на заяву лідера БЮТ про те, що голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін управляє телеканалом «Інтер».

 

За словами пані Герман, коли вона почула цю заяву, то вирішила зателефонувати на Бі-бі-сі, де запитала, що повинен зробити політик, щоб, згідно зі світовими журналістськими стандартами, потрапити в теленовини. Там їй відповіли, що для цього треба підписати  чи скасувати угоду з Росією або США, бути призначеним на високу посаду, запровадити новий податок чи скасувати його або виграти мільйон в лотерею. «У такому випадку ви обов'язково потрапите в новини. Ви повинні бути ньюзмейкером. А новина - це інформація, якої широка публіка не знала до її публікації», - почула Ганна Герман, за її словами, на Бі-бі-сі.

 

«Оскільки Юлія Тимошенко вже давно нічого нового не говорить, то, навіть якби й міг Сергій Льовочкін управляти медійним середовищем, він не зміг би забезпечити Тимошенко місце в новинах», - заявила пані Герман.

 

«А якщо серйозно, то намагання опозиції знайти в Україні тенденції до згортання свободи преси не мають жодних підстав. Ми не лише не допустимо утисків журналістів. Ми зробимо все, щоб в Україні поширювалася і поглиблювалася свобода медій», - додала вона.

 

Також Ганна Герман пообіцяла реалізувати ідею створення громадського мовлення в Україні. «Ми станемо тією владою, при якій громадське радіо та громадське телебачення перетворяться з п'ятирічної "болтології" на реальність нашого життя. І це буде найкращий доказ наших демократичних переконань, які ми втілюємо в життя», - сказала вона.

 

Нагадаємо, окрім заяви, що Сергій Льовочкін управляє «Інтером» Юлія Тимошенко також сказала іноземним послам, що шоу Савіка Шустера на телеканалі «Україна» буде незабаром закрите. «Ток-шоу Шустера на телеканалі "Україна", за нашою інформацією, буде мати недовге життя», - наголосила Тимошенко.

 

У прес-службі «Савік Шустер студії» «Детектор медіа» висловили сподівання, що це провокація. «Ми сподіваємось, що це провокація. Віктор Янукович сказав в нашому ефірі, що він є гарантом слова, тому я думаю, ми й надалі виходитимемо в ефір», - зазначила піар-директор студії Каріна Палаєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30678
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Режиссер
5114 дн. тому
Ну ведь заранее понятно что Юля станет изображать из себя жертву, честно, надоело уже... Действительно, пусть придумает что-нибудь новое)
Карниз
5116 дн. тому
Что-то она последнее время как рубрика бесплатных советов.
Соня
5116 дн. тому
ХА - ХА! ОБЕЩАТЬ НЕ КОПАТЬ! ОХ КАК УМЕЕТ ГЛАЗА ЗАМЫЛИВАТЬ! НА НЕРВАХ БЕДНАЯ! За месяц столько нахомутать. Свинец на журналистских зубах
Jew
5116 дн. тому
{CENSORED} ГАНЯ {CENSORED} ГЭРМАН РАЗЖВИНУЛА ПЕЛЬКУ
кРЫМ
5116 дн. тому
Госпожа Герман,почему до выборов часто мелькали на телевидении.Ничего нового вы каждый раз не говорили и в лотерею ничего не выигрывали.
анна
5116 дн. тому
У Герман говорить дуже велика заздрість до Юлії Володимирівни як до жінки так і як до особистості.Але схожою на неї вона нажаль не буде
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду