Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Микола Сіньковський з Держрезерву

16 Квітня 2010
17468
16 Квітня 2010
14:58

Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Микола Сіньковський з Держрезерву

17468
Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Микола Сіньковський з Держрезерву

Першим заступником генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення призначений Микола Сіньковський. Відповідний наказ Концерну РРТ №83 був підписаний 13 квітня, повідомляє підприємство на своєму сайті.

 

Попереднім першим заступником генерального директора КРРТ був Олег Копійка, призначений 6 жовтня 2009 року. До цього на цій посаді працював Василь Лукас.

 

Раніше Микола Сіньковський працював на посаді заступника голови Державного комітету України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв).

 

12 квітня, за день до призначення Миколи Сіньковського на нову посаду, у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови № 6181 про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань з'ясування обставин розкрадання мільйонних сум бюджетних коштів керівництвом Державного комітету України з державного матеріального резерву.

 

У пояснювальній записці до проекту постанови, внесеного народними депутатами Ігорем Рибаковим (позафракційний) і Володимиром Олійником (Партія регіонів), зазначено, що останнім прикладом зловживання в Держкомрезерві є порушення вимог закону під час укладення біржової угоди з ТОВ «Гермес - Трейд» на купівлю державою більше 20 тис. тон цукру за ціною 11 тис. грн за тону. За інформацією народних депутатів, директором ТОВ «Гермес - Трейд» є пов'язана з Миколою Сіньковським особа, а товариство має «неприкриті ознаки фіктивності, було створене з метою розкрадання державних коштів».

 

«Постійне перебування М.І.Сіньковського на лікуванні чи у відпустці під час проведення перевірок Держкомрезерву контролюючими органами, чи під час надходження депутатських звернень свідчать про його причетність до порушень закону на посаді заступника Голови Держкомрезерву шляхом зловживання владою та посадовим становищем», - зазначено в пояснювальній записці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17468
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Krylatyj
5127 дн. тому
Cергію, почитай постанову та Обозреватель - Сіньковський "пережив" кількох своїх начальників, так що невідомо, в кого буде нова дача...
Сергiй
5129 дн. тому
Що ж... У ген.директора КРРТ з'явиться нова дача...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду