Мін’юст зареєстрував журнали «Коллекционер», «Отельер-ресторатор» та інші видання

16 Квітня 2010
16167
16 Квітня 2010
13:15

Мін’юст зареєстрував журнали «Коллекционер», «Отельер-ресторатор» та інші видання

16167
Мін’юст зареєстрував журнали «Коллекционер», «Отельер-ресторатор» та інші видання

Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані видання, серед яких 21 журнал, одна газета, один збірник і три дайджести.

 

6 квітня наказом № 720/5 зареєстровані журнали ISIDA Happy Moments (з англ.: - «ІСІДА Щасливі моменти»), «Позашкільна освіта», «Педагогічна майстерня», «Я вивчаю українську», «Географія для допитливих», «Математика в школах України. Позакласна робота».

 

Перереєстрований журнал «Татуируйся».

 

8 квітня наказом №  737/5 зареєстровані газета «Православный выбор» і журнали «Коллекционер», «Основи здоров'я», «Логопед», «Фізика для допитливих», «Шкільний бібліотекар», «Біологія для допитливих», «Історія для допитливих» і додаток до журналу Inside - Inside club (з англ.: - «Всередині клубу»).

 

9 квітня наказом № 747/5 зареєстровані журнали «Сомельє. Амстор», «Отельер-ресторатор», «Креативна економіка», «Міське господарство» («Городское хозяйство»), «Технологічні комплекси», «Навигатор игрового мира», «Додаток до журналу ТОП 10 "Тютюн і Алкоголь"» («Приложение к журналу ТОП 10 "Табак и Алкоголь"» («TOP 10 Magazine Supplement  "Tobacco & Alcohol"), дайджести «Ера ньюс - інтерактивний мега портал», «Євро-ньюс», «Прайм ера» і збірник «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Іноземна філологія».

 

Перереєстровані журнал «Дас Менеджмент» (Das Management) і збірник «Вісник Львівського національного аграрного університету».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16167
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду