Апарат Нацради рекомендують скротити на 10%

14 Квітня 2010
19008
14 Квітня 2010
14:44

Апарат Нацради рекомендують скротити на 10%

19008
Апарат Нацради рекомендують скротити на  10%

У Національній раді з питань телебачення та радіомовлення, враховуючи рекомендації Кабінету міністрів, планується скорочення на 10% штатної чисельності. Як повідомляє УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

У свою чергу, голова Нацради Володимир Манжосов наголосив, що найближчим завданням є реорганізація апарату Нацради, тому що й функції регуляторного органу за останній час змінилися.

 

За його словами, в апараті Нацради нині 255 штатних працівників. 

 

При цьому Лариса Мудрак зауважила, що ротації у Нацраді відбуватимуться у подальшому для того, щоб покращити її роботу.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19008
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ivan
5148 дн. тому
Не розумію як до цього часу нікому в голову не прийшла думка про те щоб нацраду скоротити на 100%. Газети ж не користуються послугами нацради... і виходять чомусь. І, як не дивно, газети читають. І ніхто не просить хабарів за право на друк? недопрацювали чиновники. О де можно косити бабло. Подумайте!
VORT
5148 дн. тому
А может быть еще хуже, сократят специалистов, а оставят молюсков и деревья.
Тотоша
5148 дн. тому
Сократят специалистов,наберут своих партийных бездарей и процесс пойдет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду