«1+1» тимчасово призупинив виробництво «Справжніх лікарів»

14 Квітня 2010
23268
14 Квітня 2010
14:24

«1+1» тимчасово призупинив виробництво «Справжніх лікарів»

23268
«1+1» тимчасово призупинив виробництво «Справжніх лікарів»

«1+1» призупиняє виробництво програми «Справжні лікарі». Про це з посиланням на власні неофіційні джерела повідомляє Media Business Reports .

 

За інформацією видання зараз в ефір виходять вже відзняті епізоди, їх трансляції триватиме десь до травня. Також, за інформацією видання «1+1» планує змінити формат «Справжніх лікарів», і на сьогодні підшукуються нові варіанти та знімаються різні пілоти проекту.

 

У прес-службі каналу ТК повідомили, що виробництво програми тимчасово призупинено, але це не пов'язано зі зміною формату, просто закінчився перший знімальний період.

Детальнішу інформацію щодо «Справжніх лікарів» у прес-службі пообіцяли надати наприкінці тижня після повернення керівництва з Каннського телеринку.

 

Нагадаємо, «Справжні лікарі» - новий проект власного виробництва «1+1». Ведучі програми  дитячий хірург Валерія Горелик, лікар-мамолог Андрій Бабік, фармацевт Валентина Хамайко та акушер-гінеколог Олег Маланчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23268
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Питання
5149 дн. тому
Чи останню програму вони "призупинили". Прогнозую - ні.
мнение
5149 дн. тому
Еще одна "очевидная удача" Плюсов. Впрочем, дело это уже давно привычное.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду