ICTV запускає «Ділові факти. Гроші» замість програми «ПроZiрок»

13 Квітня 2010
16025
13 Квітня 2010
13:09

ICTV запускає «Ділові факти. Гроші» замість програми «ПроZiрок»

16025
ICTV запускає «Ділові факти. Гроші» замість програми «ПроZiрок»

ICTV запускає «Ділові факти. Гроші» замість програми «ПроZiрок». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

За інформацією прес-служби, заміна проекту має на меті актуалізувати слот 7.45-8.45: до ранкового інформаційного блоку, куди входять проекти «Факти», «Ділові Факти», долучиться  і нова економічна програма.

 

«Поява нової програми актуалізує слот, дасть змогу отримувати всю необхідну інформацію з одного джерела. Ми чітко відповімо на питання, які цікавлять нашого глядача зранку - що сталося в Україні і світі за останній час, якими будуть ціни та курсові тенденції, хто кого переміг у спортивних змаганнях та яка погода чекає на нас найближчим часом», - наголошує керівник департаменту маркетингу, аудиторій та комунікацій Орест Білоскурський.

 

Проект розповідатиме про малий та середній бізнес, регуляторну політику, start-up, цінові та курсові тенденції.

 

Щодо команди «ПроZiрок», у прес-службі наголосили, що вони працюватимуть в інших проектах каналу. На сьогодні з ними тривають переговори.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16025
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kosmos
5128 дн. тому
А сам проект - тупо украли у Витальки Ковача и отдали для производства бездарям с ESG. От их джинсы уже мутит. Орест, убивайте и дальше канал! Удачи.
web
5128 дн. тому
ничего подобного с командой не произошло. людей тупо выставили на улицу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду