Андрій Бенкендорф зніматиме прокатний фільм про Тараса Шевченка

13 Квітня 2010
29951
13 Квітня 2010
13:05

Андрій Бенкендорф зніматиме прокатний фільм про Тараса Шевченка

29951
Андрій Бенкендорф зніматиме прокатний фільм про Тараса Шевченка

Режисер Андрій Бенкендорф планує зняти прокатний фільм про Тараса Шевченка. Про це він розказав ТК під час фестивалю телевізійних фільмів «Золота пектораль» у Трускавці.

 

«У мене є оригінальний сценарій фільму про Шевченка, про той період його життя, тільки-но він став художником і ще до знайомства з Брюлловим», - сказав пан Бенкендорф.

 

За його словами, щодо цього проекту планується співпраця з Міністерством культури і туризму.

 

Також пан Бенкендорф планує зйомки ще одного фільму: «Є ще телевізійна ідея -  притча про Вавилонську вежу. Але побачимо,  як до неї поставляться продакшни та Міністерство культури».

 

Як розповів Бенкендорф ТК, щодо зйомок цих проектів ведуться переговори з продакшнами «Файна компані»,  Film.ua та Fresh Production.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29951
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
211
5097 дн. тому
Навiщо Вам Дам - Арфуш!
Г
5098 дн. тому
Автор сценарію Бузина?
Саша
5098 дн. тому
З Ван Дамом у головній ролі)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду