Сара Джесіка Паркер запускає реаліті-шоу про мистецтво

11 Квітня 2010
18822
11 Квітня 2010
17:11

Сара Джесіка Паркер запускає реаліті-шоу про мистецтво

18822
Сара Джесіка Паркер запускає реаліті-шоу про мистецтво

Актриса Сара Джесіка Паркер готує до запуску власне реаліті-шоу, повідомляє видання Los Angeles Times.

 

Програма під назвою Work of Art: The Next Great Artis буде присвячена мистецтву.  Її вироблятиме власна компанія Паркер, Pretty Matches. Учасниками шоу-конкурсу стануть 14 митців. Кожен з них в окремому випуску матиме створити власний твір. Переможець отримає приз у розмірі 100 тис. доларів, а також можливість влаштувати виставку у Бруклінському музеї.

 

До складу журі увійшли такі експерти, як нью-йоркські галеристи Білл Пауерс і Джин Грінберг, а також мистецтвознавець Джеррі Селц.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - latimesblogs.latimes.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду