Геращенко: Опозиція боротиметься за два місця в Нацраді

9 Квітня 2010
22634
9 Квітня 2010
22:49

Геращенко: Опозиція боротиметься за два місця в Нацраді

22634
Геращенко: Опозиція боротиметься за два місця в Нацраді

За словами Ірини Геращенко, опозиція боротиметься за два місця в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Про це народний депутат (фракція НУНС) заявила 9 квітня під час програми «Шустер live» на каналі «Україна».

 

«Це нікуди не годиться, коли голова СБУ володіє найбільшим пулом телеканалів і воює з Нацрадою за частоти. Опозиція боротиметься за два місця в Нацраді. Ми не допустимо повернення 2003-го року, коли усі новини в країні читали по темниках», - сказала вона в прямому ефірі.

 

Також Геращенко зазначила, що країна відчула повернення цензури, коли перші 5 новин на всіх каналах країни, присвячені діям влади, коли опозиції немає доступу в ефіри і коли в країні ведуться розмови про припинення прямоефірних програм, які гарантували свободу висловлювання як владі, так і опозиції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22634
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Голова
5132 дн. тому
Факти цензури вже пролазять у новинах в першу чергу. Чого варта картинка за столом президента і прем"єра - ну копія ОРТ. Талановито, нічого не скажеш. A писаці з №123 - не нравиться? - їдь в РФ, там місця багато.
rider
5132 дн. тому
Знову Томенко порекомендує якихось своїх придурків...
ты456
5132 дн. тому
Полностью поддерживаю предыдущено оратора. Сначала оппозицию расстреляит,а потом того,кто призывал это сделать. Ну,как при Сталине,чтоб перегибов не было и порядок был в стране
я 123
5132 дн. тому
да пошли они на CENSORED эта оппозиция так называемая. они уже "до хотелись" до того, что не знаешь куда из этой просранной страны бежать! всю так называемую оппозицию - под трибунал и расстрел за многочисленные преступления против народа Украины!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду