Азаров прийде звітувати до Кисельова

9 Квітня 2010
12738
9 Квітня 2010
17:38

Азаров прийде звітувати до Кисельова

12738
Азаров прийде звітувати до Кисельова

Гостем суспільно-політичного ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» 9 квітня буде прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє сайт проекту.

 

Під час спілкування намагатимуться знайти відповіді на запитання: «Місяць за кермом. Що вдалося зробити главі нового уряду? І чому вдалося зробити не все, що обіцяв? Відкриття Америки. Чи потрібна Україні дружба з США? Як буде заокеанська наддержава впливати на нас?».

 

Хто буде гостем «Шустер live» поки що невідомо.

 

Ефіри обох програм розпочнуться у п'ятницю, 12 березня, о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12738
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ели-пали
5153 дн. тому
12 березня — что, следующего года, чи шо? Во дайоте братва
Ели-пали
5153 дн. тому
Добре
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду