«1+1» розглядає можливість продажів за загальнонаціональною панеллю

9 Квітня 2010
18798
9 Квітня 2010
12:50

«1+1» розглядає можливість продажів за загальнонаціональною панеллю

18798
«1+1» розглядає можливість продажів за загальнонаціональною панеллю

Телеканал «1+1» розглядає можливість продажів рекламного часу за загальнонаціональною панеллю GfK. Ця панель включає в себе, окрім міст з населенням понад 50 тис. осіб, вибірку «50тис.-».

 

Нагадаємо, панель «50тис.-» функціонує з 2008 року, однак вона не була прийнята ринком. У 2009 та 2010 роках фінансувати її погодилися лише «1+1» та рекламно-комунікаційна група Publicis (у рамках ІТК). Продажі реклами здійснювалися виключно за панеллю «50тис.+».

 

За загальнонаціональною вибіркою показники «1+1» вищі, отже, у разі переходу канал отримуватиме більше грошей навіть при збереженні вартості пункту рейтингу.

 

За словами керівника департаменту продажів «1+1» Дмитра Лисицького, нові умови можуть бути запропоновані лише новим клієнтам. Таким чином, враховуючи, що, більша частина ресурсу вже реалізована,  у травні за загальнонаціональною панеллю може бути продано близько 10%. «Що таке 50тис.+? Чому не 25, не 100, а саме 50? У багатьох рекламодавців цільова аудиторія – уся країна. І наш канал – загальнонаціональний. Треба розширювати ці рамки, як це зроблено в деяких інших країнах», - пояснив мотив каналу пан Лисицький.


 

ТЕТ і «Кіно», за його словами, залишаться на попередніх умовах, оскільки мають обмежене покриття.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду