Наталія Токар вестиме новини на «Сіті» замість Вікторії Носач

6 Квітня 2010
13133
6 Квітня 2010
11:58

Наталія Токар вестиме новини на «Сіті» замість Вікторії Носач

13133
Наталія Токар вестиме новини на «Сіті» замість Вікторії Носач

Наталія Токар стала ведучою ранкових випусків новин «День Сіті». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Наталія Токар змінить в новинах каналу  Вікторію Носач, якій запропоновано взяти участь в інших проектах каналу.

 

Наталія Токар закінчила Дніпропетровський національний університет за спеціальністю «Журналістика». Працювала редактором-журналістом служби новин Дніпропетровської ОДТРК, ведучою на телекомпанії «Приват ТВ», «11 каналі» та «34 канал». Останні чотири роки  працювала ведучою ранкових «Вікон» на СТБ.

 

«Формат каналу "Сіті", зокрема інформаційної служби, за якістю подачі матеріалів новин не поступається загальнонаціональним каналам. Саме тому я звернулась до керівництва "Сіті" про співпрацю. Кілька тижнів пропрацювала журналістом інформаційної програми "День-Сіті" і раптом отримала пропозицію стати ведучою ранкового випуску новин», - прокоментувала своє призначення Наталія Токар.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13133
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5155 дн. тому
Добавили недавно данный канал к себе в сеть. В принципе нормальных канал. Удачи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду