Lenta.ru збирає фейкові новини

1 Квітня 2010
20040
1 Квітня 2010
14:20

Lenta.ru збирає фейкові новини

20040
Lenta.ru збирає фейкові новини

Російське інтернет-видання Lenta.ru 1 квітня збирає фальшиві новини своїх колег і публікує їх окремою добіркою «Хроника ужасного дня».

 

«Щороку в кожному журналістові, який поважає себе, прокидається гуморист. Новини, гідні найкращих фельєтонів Петросяна й Дроботенка, сиплються на голову читачів як з рогу достатку. Ми колегам щиро заздримо, тому що почуттям гумору нас природа обділила, тож нам тільки й залишається, що збирати фальшиві замітки з газет, стрічок інформагенцій і новинних сайтів», - пишуть журналісти Lenta.ru.

 

Відтак, вони звернулися до читачів з проханням надсилати їм посилання на підозрілі новини. Протягом дня добірка фальшивих новин оновлюватиметься.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду