«УКРАЇНА» ЗАПУСТИТЬ РЕАЛІТІ-ШОУ «МІНЯЮ КРАЇНУ»

1 Квітня 2010
3433
1 Квітня 2010
13:32

«УКРАЇНА» ЗАПУСТИТЬ РЕАЛІТІ-ШОУ «МІНЯЮ КРАЇНУ»

3433
«УКРАЇНА» ЗАПУСТИТЬ РЕАЛІТІ-ШОУ «МІНЯЮ КРАЇНУ»

ТРК «Україна» в наступному телесезоні запустить нове реаліті-шоу «Міняю країну» за оригінальним форматом продакшн-студії Kotel-ISTIL. Про це повідомляє прес-служба.

 

Учасників шоу десантуватимуть парашутом у чужоземну країну, де вони без знання мови і грошей мають знайти собі житло й роботу. Зйомки вестимуться прихованою камерою. При цьому, на героя чекають випробування, підлаштовані знімальною групою. Наприкінці програми учасник може обрати, чи залишитися в новій країні, чи повернутися на батьківщину. Врегулювання еміграційних питань виробник проекту бере на себе.

 

Ведучим програми буде Костянтин Кіркарян, який раніше вів шоу «Яка то мелодія?» і ранковий проект «Прокидайся з Україною» на ТРК «Україна».

 

Програму виготовлятиме компанія Endemol Polska, яка виробляє «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна».

 

За інформацією ТК, шоу виходитиме щопонеділка о 20:30 і, таким чином, частково контрпрограмуватиме проти проекту «Міняю жінку» на «1+1». Проте в програмній службі ТРК «Україна» інформацію щодо слоту поки не підтверджують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3433
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lom
5141 дн. тому
шо казать. молодці!
IA
5141 дн. тому
и как интересно будут решать вопросы эмиграции для "желающих"))))))))))
Правдоруб
5141 дн. тому
Отличный первоапрельский розыгрыш!!! :-))))))) Молодец, "Телекритика"!!!
Саша
5141 дн. тому
Якщо гарні дівчата то точно роботу найдуть. Але то буде уже на вечірній слот.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду