В'ЯЧЕСЛАВ ПІХОВШЕК СТАВ ПРЕС-СЕКРЕТАРЕМ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

1 Квітня 2010
11147
1 Квітня 2010
12:39

В'ЯЧЕСЛАВ ПІХОВШЕК СТАВ ПРЕС-СЕКРЕТАРЕМ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

11147
В'ЯЧЕСЛАВ ПІХОВШЕК СТАВ ПРЕС-СЕКРЕТАРЕМ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

Прес-секретарем президента України Віктора Януковича призначений журналіст і телеведучий В'ячеслав Піховшек. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Піховшек. Найближчим часом відповідний президентський указ буде оприлюднений на сайті глави держави.

 

За його словами, свій перший брифінг він проведе завтра, 2 квітня, в Секретаріаті Президента, а 1 квітня - лише прийматиме привітання та подарунки. 

 

Акредитація на брифінг - за телефонами прес-служби Секретаріату.

 

Як повідомляла ТК з посиланням на джерела «Дусі», раніше В'ячеслав Піховшек претендував на посаду голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Однак Микола Азаров висунув на неї кандидатуру Юрія Плаксюка.

 

Водночас, за інформацією джерел «Дусі», на посаду прес-секретаря президента Ганна Герман рекомендувала телеведучого Першого національного Юрія Громницького. Проте замість цього його призначили прес-секретарем віце-прем'єр-міністра Бориса Колесникова.

 

 

В'ячеслав Піховшек - журналіст, екс-головний редактор інформаційної програми ТСН на телеканалі «1+1» та екс-ведучий програми «Епіцентр» на «1+1». На останніх президентських виборах працював у штабі Віктора Януковича.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11147
Теги:
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТК, вы молодцы)))
5141 дн. тому
Какие же вы все серьёзные, коллеги!!!)))) Во-первых, это шутка от ТК, во-вторых заголовок выделен нестандартно капс-локом. Вы что не почувствовали подвох?)))) В Секретариат они наяривают... вот жеж))) Улыбайтесь, господа!!!
ГОГА
5141 дн. тому
Это оказалось пероапрельской шуткой. Так вот шутить дядя слава. Уж лучше придумал что прс-секом стал орангутанг из киевского зоо
бросать в прорыв и далеко
5142 дн. тому
Нормально спустили в прорыв, но канализацию забьет как усигда))
12345
5142 дн. тому
В інформаційній програмі «Подробности» телеканалу «Інтер» дебютує «віртуальний» ведучий, змодельований за технологією комп’ютерної 3D-графіки.
ра
5142 дн. тому
В прорыв бросили! И нормально
abi
5142 дн. тому
Найближчим часом відповідний президентський указ буде оприлюднений на сайті глави держави. В пресс-службе телефоны не отвечают. Долго обедают
Тушканчик і Капуста 2 леся ганжа
5142 дн. тому
Класс!!!!!!!!Ржунімаглі разом з Ганької!!!!!!!)))))))
Gabi
5142 дн. тому
А пресс-конференция завтра на Банковой традиционо в 12 ? Или когда?
леся ганжа
5142 дн. тому
тушканчика і капусту розіслала прес-служба НБУ:)) а це власне виробництво:))
Тушканчик і Капуста
5142 дн. тому
Браво ТК! Шютка переплюнула УПівську "1 квітня 2008 року о 16.00 у приміщенні Національного банку України відбудеться презентація нової монети "Тушканчик і Капуста" та церемонія нагородження ювілярів."
Gabi
5142 дн. тому
Пресс-служба нормально заработает. Он знает что делать и как двигать. Будут теперь хотя бы на запросы журналистов быстро отвечать Славику успехов и выдержки! Ты лучший!
Lom
5142 дн. тому
Ех! гарний жарт. хоч і злий.
це жарт?
5142 дн. тому
Капец Янику з таким явищем!
serr
5142 дн. тому
Ви це серйозно чи по-українськи?
L.
5142 дн. тому
жжете лучшее за сегодня)))
Саша
5142 дн. тому
Вперше чую що є журналісти яких поважають)))
Саша
5142 дн. тому
Ахаххах) Мумії повертаються))
вікторія
5142 дн. тому
Какой президент - такой и пресс-секретарь. Трудно представить, что на эту должность согласился бы уважаемый в обществе и журналист.
1 апреля
5142 дн. тому
Это не шутка?Хорошее начало-ХА-ХА-ХА.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду