Сергій Попов очолить інформаційне мовлення «України»

30 Березня 2010
20600
30 Березня 2010
12:40

Сергій Попов очолить інформаційне мовлення «України»

20600
Сергій Попов очолить інформаційне мовлення «України»

Сергія Попова призначено на посаду директора департаменту інформаційного мовлення ТРК «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТРК «України».

 

Сергій Попов приступить до виконання своїх обов'язків з 19 квітня 2010 року. До них входитиме керівництво роботою інформаційного агенства, яке створюватиме інформаційні, документальні та публіцистичні програми для каналів медіагрупи. По суті, ідеться про створення єдиного інформаційного продакшна групи.

 

За словами пана Попова, до кола його обов`язків зокрема входитиме запуск каналу «Новини».

 

На запитання, чи запрошуватиме він до участі в новому проекті когось із своїх колег з СТБ, пан Попов сказав, що поки не може відповісти.

 

Як відомо, 15 березня посаду директора телеканалу «Новини» залишила Оксана Зинов'єва. Тоді ж прес-служба повідомила, що відповідно до довгострокових планів розвитку буде створене інформаційне агентство, мета якого - вирішення інформаційних завдань для всіх телеканалів, що входять у медіагрупу.

 

Як повідомив ТК шеф-редактор інформаційної служби СТБ Олексій Мустафін,  поки що не визначено хто замінить Сергія Попова на посаді ведучого та випускового редактора.  За його словами, ці кандидатури шукатимуться «не в середині каналу, а на ринку». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20600
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Туда же
5112 дн. тому
В десятку.
сотрудник
5112 дн. тому
Сочувствую Т.Р.К. "Украина"... Как руководитель или организатор не замечен, зато малодушия и коммуникабельности - хоть отбавляй... Плюс умение маневрировать по " трупам" с доброжелательной улыбкой.
Focus
5112 дн. тому
Теперь понятно почему Зиновьеву погнали.
Алекс Хорунж
5112 дн. тому
Хороший парень, перспективный. Удачи!
Горе
5112 дн. тому
Горе заполнило СТБ, нервная дрожь охватила Мустафина и Бородянского - кто заменит Попова в "Викнах"?
veronidze
5112 дн. тому
my condolences! )))))
поздравляем!
5112 дн. тому
Молодец! Поздравляем от всей душии очень радует, что назначен действительно реальный профи!
alena18
5112 дн. тому
Поздравляю, Сергей Валерьевич! Пусть мой народ уйдет. (с) Елена К.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду