ТРК «Україна» поставила прем’єру власного серіалу «Попелюшка з причепом» на 10 квітня

29 Березня 2010
16281
29 Березня 2010
15:08

ТРК «Україна» поставила прем’єру власного серіалу «Попелюшка з причепом» на 10 квітня

16281
ТРК «Україна» поставила прем’єру власного серіалу «Попелюшка з причепом» на 10 квітня

10 квітня на ТРК «Україна» стартує перший серіал власного виробництва - комедія «Попелюшка з причепом». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал знятий за іспанським форматом компанії IMAGINA (оригінальна назва серіалу - «Аїда»). Як вже повідомляла ТК, на замовлення «України» проект  знімав продакшн «Київтелефільм».

 

За інформацією каналу, головний автор адаптації - Тетяна Гнедаш, режисер-постановник - Володимир Дощук, оператор-постановник - Денис Чернишов, художник-постановник - Анатолій Підопригора. Продюсер - Валентин Опалєв.

 

Серіал розповідатиме про пригоди «не дуже молодої, не дуже вродливої, але дуже життєрадісної жінки - Аїди, яка, завдяки почуттю гумору та винахідливості, нехтуючи всіма умовностями, перемагає повсякденну рутину та негаразди, щоб здобути кохання чоловіка своєї мрії». Головну героїню серіалу  зіграла - Оксана Сташенко.


Окрім неї, у фільмі знімаються: Ольга Лук'яненко (Лариса),  Олеся Жураковська (Віолетта),  Любов Тимошевська (Євгенія), Віктор Сарайкін (Жора), Михайло Федорченко (Федя),  Михайло Шикула (Гена), Віталій Лесин (Богдан) та Іван Складчиков (Льоня).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду