Старт телеканалу «Футбол-Екстра» призначено на вересень

27 Березня 2010
21360
27 Березня 2010
23:24

Старт телеканалу «Футбол-Екстра» призначено на вересень

21360
Старт телеканалу «Футбол-Екстра» призначено на вересень

Старт телеканалу «Футбол-Екстра» призначено на вересень. Про це генеральний директор каналу «Україна» Вальдемар Дзікі повідомив «Новый мост».

 

Про намір медіагрупи «Україна» у 2010 році запустити ще один футбольний канал під назвою «Футбол-Екстра» «Детектор медіа» розповідав директор ТРК «Футбол» Олександр Денисов.

 

«Оскільки маємо великий обсяг продукту, то нам потрібен час для маневрів. Наприклад, найцікавіші матчі чемпіонату Франції та Іспанії перетинаються в часі, тож ми змушені чимось жертвувати. А футбольний продукт достатньо дорогий. І щоб усе розмістити, а також зробити рекламодавцям привабливішу пропозицію з двох каналів, ми зараз активно розглядаємо можливість запуску другого футбольного каналу», - так пояснявав він плани групи.

 

Довідка:

 

Телеканал «Футбол» - перший спеціалізований телеканал в Україні, присвячений суто футболу, і перший тематичний телеканал у медіагрупі ТРК «Україна». Створений у 2008 році, з лютого 2009 року канал мовить у повному форматі.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21360
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Medved
5147 дн. тому
То Нікс: Ну, якщо тобі футбол по барабану, то, може, й сенс незрозумілий. а я - за
Никс
5149 дн. тому
А ЗАЧЕМ? А смысл? "Спилберг? Непанятна..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду