МВС перегляне правила затримання журналістів

24 Березня 2010
22769
24 Березня 2010
16:39

МВС перегляне правила затримання журналістів

22769
МВС перегляне правила затримання журналістів

У четвер, 25 березня, нове керівництво МВС має підписати новий наказ про взаємодію міліції та засобів масової інформації. Про це сьогодні на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній, повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на агентство «ЛІГА.net».

 

Пан Стогній уточнив, що причиною підготовки такого документа стала інформація про безпідставні затримання журналістів за часів минулого керівництва МВС.

 

Однією з новацій у відносинах міліції і преси, зокрема, стане пункт, згідно з яким про затримання представника ЗМІ має бути негайно проінформоване керівництво МВС, у тому числі й особисто міністр внутрішніх справ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22769
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
факт
5161 дн. тому
Краще б знаходили і затримували жлобів ,що заважають знімати,ломають камери , б"ють знімальні групи.А то виходить,що тепер міліція трошки від них дистанціювалась.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду