Мін’юст зареєстрував додаток до «Фокуса» Focus Style та інші видання

24 Березня 2010
17274
24 Березня 2010
15:17

Мін’юст зареєстрував додаток до «Фокуса» Focus Style та інші видання

17274
Мін’юст зареєстрував додаток до «Фокуса» Focus Style та інші видання

19 березня Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані видання, зокрема шість газет, чотири журнали й один збірник.

 

Наказом № 545/5 зареєстровані газети «Капітал-Ал'янс Економікс», «Брокер Ревю» та журнали Focus Style (з англ.: - Фокус стилю; додаток до журналу «Тижневик Фокус»), City Stories (з англ.: - Міські історії) і «X.O.Style» (з англ.: - Стиль «екстра витриманий»).

 

Наказом № 547/5 зареєстровані газети «Позитив Плюс», «Дар'я. Діти» («Дарья. Дети»), «Інформаційно-аналітична газета "Правда"» («Информационно-аналитическая газета "Правда"»), «Правозахисник Київщини» («Правозащитник Киевщины»), журнал «Сервіс УКР» і збірник «Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ».

 

Перереєстровані журнали «Пищевые технологии и оборудование» (Food Technology & Equipment) і «Продукти ЮЕЙ» (Food UA).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17274
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду