Луцька ТРК «Аверс» запустила цикл телепрограм з археології «Шляхами Волині»

20 Березня 2010
13486
20 Березня 2010
16:16

Луцька ТРК «Аверс» запустила цикл телепрограм з археології «Шляхами Волині»

13486
Луцька ТРК «Аверс» запустила цикл телепрограм з археології «Шляхами Волині»

Луцька ТРК «Аверс» розпочала спільний з Волинським національним університетом імені Лесі Українки проект «Шляхами Волині». Про це повідомляє представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області Микола Пасаман.

 

Цикл науково-просвітницьких телепрограм «Шляхами Волині» розповідає про найдавніші поселення на Волині за матеріалами археологічних знахідок. Усього заплановано до випуску близько ста серій. У проекті беруть участь викладачі історичного факультету Волинського національного університету, науковці з Волинського краєзнавчого музею, архівів області, вчителі історії.

 

ТРК «Аверс» мовить на території Волинської області та прикордонної частини Люблінського воєводства Республіки Польща.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13486
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду