ICTV обирає коментаторів для матчів чемпіонату світу з футболу

16 Березня 2010
13333
16 Березня 2010
15:09

ICTV обирає коментаторів для матчів чемпіонату світу з футболу

13333
ICTV обирає коментаторів для матчів чемпіонату світу з футболу

ICTV обирає українських футбольних коментаторів, щоб залучити їх до коментування матчів чемпіонату світу з футболу - 2010, які канал транслюватиме цього літа. Про це повідомляє прес-служба ICTV.

 

Упродовж двох місяців канал проводив попередній відбір коментаторів, з відгуків глядачів була сформована топ-десятка. До неї увійшли: Денис Босянок, Віктор Вацко, Сергій Дерепа, Дмитро Джулай, Андрій Ковальський, Кирило Круторогов, Андрій Малиновський, Сергій Панасюк, Роберто Моралес та Ігор Циганик.

 

Тепер з них шляхом голосування на сайті канал обиратиме чотирьох коментаторів для матчів чемпіонату світу - 2010. голосування триватиме до 1 травня на спеціальній сторінці.

 

Нагадаємо, канал ICTV транслюватиме чемпіонат з 11 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13333
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YU
5156 дн. тому
Віктор Вацко, Дмитро Джулай, Андрій Малиновський (бажано російською), Сергій Панасюк, Роберто Моралес, Ігор Циганик. Таня Гливінський вміє гарно говорити, а от коментатор з нього середній, а на ЧС мають працювати тільки найкращі
таня
5156 дн. тому
а де Гливинський??????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду