ІТК і видавництво «Економіка» уклали мирову угоду

16 Березня 2010
15903
16 Березня 2010
11:10

ІТК і видавництво «Економіка» уклали мирову угоду

15903
ІТК і видавництво «Економіка» уклали мирову угоду

Видавництво «Економіка» та Індустріальний телевізійний комітет» підписали угоду про досудове врегулювання спору щодо повноти, точності та достовірності інформації, викладеної у статті «Контрольная для GfK Ukraine» у журналі Marketing Media Review щодо телевізійної панелі України. Про це ТК повідомили в ІТК.

 

Видавництво взяло на себе обов'язок організувати та провести 18 березня на веб-сайті журналу Marketing Media Review (http://www.mmr.net.ua/) онлайн-конференцію на тему «Телевізійні вимірювання в Україні». У конференції, яка триватиме з 14:00 до 16:00, братимуть участь виконавчий директор ІТК Катерина Котенко та директор департаменту медіадосліджень GfK Ukraine Ольга Росманова.

 

Крім цього, видавництво опублікує до 24 вересня 2010 року в журналі Marketing Media Review інтерв'ю з виконавчим директором ІТК на тему, що прямо стосуватиметься інформації опублікованої у статті «Контрольная для GfK Ukraine» журналом Marketing Media Review № 15-16 за серпень 2009 року.

 

Як повідомляла ТК, у січні ІТК подав позов про захист ділової репутації проти ТОВ «Видавництво "Економіка"» з вимогою спростування недостовірної інформації. Приводом до позову стала стаття Наталі Грищук «Контрольная для GfK Ukraine» в №15-16 (83) журналу Мarketing Меdia Review про аудит телевізійної панелі (як повідомляла ТК, 23 вересня ІТК ухвалив рішення про проведення такої перевірки). 16 лютого Господарський суд міста Києва припинив провадження у справі, оскільки спір не підлягає вирішенню в господарських судах. Відтак, ІТК мав намір подати позов до автора статті та видавця у суд загальної юрисдикції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду