Comedy Club.UA оголосив кастинг нових резидентів і оновить формат телеверсії шоу

1 Березня 2010
6259
1 Березня 2010
18:40

Comedy Club.UA оголосив кастинг нових резидентів і оновить формат телеверсії шоу

6259
Comedy Club.UA оголосив кастинг нових резидентів і оновить формат телеверсії шоу

Українська філія Comedy Club Production до кінця 2010 року планує запустити на українському телебаченні оновлене розважальне шоу в форматі stand-up comedy. Про це повідомляє «Корреспондент».

 

За інформацією видання, на посаду генерального продюсера Comedy Club Production в Україні запрошено Андрія Молочного, учасника дуету імені Чехова, генерального продюсера і актора скетч-шоу Файна Юкрайна. Раніше Молочний був редактором українського Comedy Club і одним з його резидентів.


«На скетч-шоу "Файна Юкрайна" Андрій зарекомендував себе як успішний продюсер. Молочний в силах запустити нове гумористичне шоу і примножити успіх колишнього українського Comedy Club», - зазначив Артур Джанібекян, генеральний продюсер Comedy Club Production. 

 

Директором проекту став Арен Вірабян, що працює в Comedy Club Production з 2004 року. Посаду головного редактора обійме Антон Лірник, який також буде виступати в складі дуету ім. Чехова, повідомляє  агентство PR Batteries, що виконує функції прес-служби філії Comedy Club в Україні.



Планується, що проект змінить назву, логотип і візуальний стиль шоу, а також повністю оновить склад резидентів клубу. У зв'язку з цим українська філія Comedy Club оголошує кастинг нових резидентів. Всі бажаючі зможуть залишити заявку на участь за телефоном 044 592 91 11.

 

На статус резидента можуть претендувати молоді люди від 21 до 26 років незалежно від статі. Кастинг відбудеться 22 і 23 березня в київському клубі Arena.



Повідомляється, що в оновленому проекті буде збережено формат stand-up comedy і основні жанри програми: стьоб над зірками, новини, монологи та мініатюри, а також музичні номери. Регулярні вечірки українського підрозділу Comedy Club відбуватимуться з квітня 2010 року, як і раніше, по суботах у клубі Arena.



Коли і в ефірі якого телеканалу виходитиме оновлене шоу поки невідомо. Основні переговори Comedy Club Production з телевізійними каналами почнуться в квітні-травні 2010, коли визначиться склад резидентів і формат телеверсії.



Нагадаємо, що Comedy Club UА зник з українського ефіру в січні 2009 року. Тоді проект транслював Новий канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6259
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TVoрец
5161 дн. тому
Как пишет ЛIГАБiзнесIнформ: "Зимой 2006-го началась реализация проекта "Comedy Club Ukraine" ...Одним из тех, кто принимал активное участие в его создании, был А.Лирник. - сказано там же (http://file.liga.net/person/472.html) Антон Лирник - Дата рождения: 1976 (в 2006 году исполнилось 30) Андрей Молочный - Дата рождения: 1978 (в 2006 году исполнилось 28) Вопрос: ПОЧЕМУ "На статус резидента можуть претендувати молоді люди від 21 до 26 роківі"?!!!!
двачик
5162 дн. тому
Набор петросянов в Аншлаг.
Саша
5162 дн. тому
Короче у них контент-проблеми)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду