У Грузії телеканал «Меоре архі» пере форматують на політичний

25 Лютого 2010
9581
25 Лютого 2010
16:24

У Грузії телеканал «Меоре архі» пере форматують на політичний

9581
У Грузії телеканал «Меоре архі» пере форматують на політичний

У Грузії другий центральний телеканал «Меоре архі» пере форматують на політичний. Меморандум про це вже підписав глава грузинського парламенту Давид Бакрадзе і ще 13 представників політичних партій країни, представники парламентскої і непарламентської опозиції, повідомляє сайт «ТВ дайджест».

 

Відмовилися від участі у цьому проекті «Жіноча партія» та «Демократичний рух - Єдина Грузія». Вони невдоволені тим, що для опозиції виділили «надто мало часу». «Одна година - дуже незначний час для опозиції. Я попросила його збільшити, проте вони не задовольнили моє прохання, тому я не підпишуся під меморандумом подібного характеру», - заявила лідер «Жіночої партії» Гугулі Маградзе.

 

Як зазначено в меморандумі, канал забезпечуватиме пряму трансляцію засідань парламенту і комітетів, і щоденно надаватиме прямий ефір для опозиційних партій без втручання редакції. Планується також, що канал транслюватиме брифінги політичних партій та щовечора передаватиме їх заяви. Головну увагу приділятимуть політичним партіям, що підписали меморандум. Решта може розраховувати на невеликий ефірний час, повідомляє агентство GHN.

 

Підписання меморандуму пан Бакрадзе назвав значним фактом в реалізації політичної угоди між владою і опозицією.

 

Генеральний директор Суспільного телебачення Грузії Георгій Чантурія вважає, що за допомогою «Меоре архі» політичні партії отримають можливість активніше інформувати суспільство щодо своєї діяльності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду