Перший національний і «5 канал» транслюватимуть судове засідання за позовом Тимошенко?

16 Лютого 2010
22856
16 Лютого 2010
17:15

Перший національний і «5 канал» транслюватимуть судове засідання за позовом Тимошенко?

22856
Перший національний і «5 канал» транслюватимуть судове засідання за позовом Тимошенко?

«Перший національний транслюватиме засідання Вищого адмінсуду України по скаргах щодо виборів президента. Ми їм направили відповідного листа», - сказала ТК прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока.

 

Президент НТКУ Василь Ілащук зазначив «Детектор медіа», що рішення щодо цього питання ще не прийнято, оскільки лист вони отримали тільки 10 хвилин назад.

 

Нагадаємо, що Перший національний щодня по декілька годин транслює змагання зимової Олімпіади, що наразі триває у Ванкувері.

 

Крім того, партія «Батьківщина» звернулася з листом до 5-го каналу щодо трансляції Вищого адмінсуду України по скаргах щодо виборів президента. Про це ТК сказав народний депутат Олександр Сочка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22856
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zzz
5201 дн. тому
За трансляцію Олімпіади УТ отримала гроші з бюджету - по суті, це держзамовлення, треба виконувати. Трансляція із суду - це розгляд позову не прем"єр-міністра(тобто, не вищої посадової особи), а кандидата в президенти. До чого тут прес-служба Кабміну? Оплата має йти із передвиборчого штабу кандидата. І не факт, що треба віддавати переваги нехай і резонансній, але приватно-партійній справі, а не держзамовленню
YU
5202 дн. тому
4-й президент Трансляцію з Ванкувера, де українцям нічого не світить, не можна зрівняти з трансляцією з залу суду, де вирішується доля кожного українця! -------------------------------------------------------------------- В залі суду вирішується доля не кожного українця, а одного з двох українців (чи українців?). Хто далі буде КРАСТИ по чорному тимошенко чи янукович. А свою долю кожен Українець вирішує сам. Приклад цьому наші олімпійці, яким ніхто із державних чиновників не допомагав, хіба що обіцянками.
YU
5202 дн. тому
4-й президент Навіщо на ті дитячі соплі, яка різниця тимошенко чи янукович. Вибір між двічі засудженим та двічі не засудженою. Ганьба українському народу! Бідні тому що дурні! А наші олімпійці вже ГЕРОЇ тому що при таких умовах, які створили ці горе "політики" вже сам факт того що Вини виступають на Олімпіаді велике досягнення.
Саша
5202 дн. тому
Наші спортсмени вже герої. Вони отримали запрошення на олімпіаду, а це велика робота. Зважаюче на те, що фінансування наших спортсменів менше ніж обслуговування нікому непотрібних 450 депутатів - геройство!
4-й президент
5202 дн. тому
Трансляцію з Ванкувера, де українцям нічого не світить, не можна зрівняти з трансляцією з залу суду, де вирішується доля кожного українця! Записуйте Олімпіаду и прокручуйте фанам після 24 години, все одно не сплять, горілку пьють та курять. Бубка сказав, що мріє хоча б про одну олімпійську медаль. Так навіщо це масове телевізійне заняття фанами онанізмом?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду