Газета «Киевские ведомости» відновлює вихід, ще й збільшує листаж

16 Лютого 2010
18954
16 Лютого 2010
16:30

Газета «Киевские ведомости» відновлює вихід, ще й збільшує листаж

18954
Газета «Киевские ведомости» відновлює вихід, ще й збільшує листаж

Газета «Киевские ведомости» відкликає працівників із відпусток та поновлює вихід. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор «Киевских ведомостей» Микола Закревський.

 

Він розповів, що цього тижня видання вийде чотири рази на 12 шпальтах, а п'ятничне число планують випустити на 24 сторінках. Проте вже з  1-го березня газета виходитиме на 16 шпальтах чотири рази на тиждень. При цьому обсяг п'ятничного номера лишиться незмінним, зазначив пан Закревський.

 

Як повідомляла ТК, минулого тижня внаслідок тяжкої фінансово-економічної ситуації подальший вихід видання був під питанням. Редакція розглядала можливість тимчасового переходу на формат тижневика. Частині співробітників редакційного колективу надали оплачувані відпустки.

 

Нині газета виходить у кольоровому форматі. Тираж складає 42 тисячі екземплярів у будні, та  63 тисячі - у п'ятницю.

 

Видання «Киевские ведомости» виходить з 1992 року. Це перша газета приватної форми власності з часів незалежності України, що перейшла на кольоровий формат, створила власну систему розповсюдження й передплати та забезпечила щоденний триразовий випуск.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18954
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владимир
5202 дн. тому
Офелия и прочие сомневаются что газеты сообщают правдивые данные о тираже. У нашей известной газеты "Правда Украины" тираж 158890 экземпляров!!!! И это правда. Любой может проверить эти данные в типографии.
hop
5203 дн. тому
Тираж газет и журналов - отдельная тема, достойная пера жуналистов-правдоискателей. Именно в типографии можно узнать "достеменно", каков на самом деле тираж того же "Дня" (пишут уже много лет бредовые 62500 экз. - и не стыдно, на самом деле от 5-6 до 10 тыс.!) или КВ - газетенки, которую никто не читает. Пиарщики долбанные!
Future
5203 дн. тому
спокойно товарищи это не пиар. реально ситуация была сложная. но все ок, жить будем:)
офелия
5203 дн. тому
Соответствие выходных данных реальному тиражу легко и просто устанавливается в типографии. В будни КВ выходят тиражом в 4 тысячи (максимум!). Ведомости врут уже много лет, и не они одни единственные. Вранье в медиа повсеместное - от текстов до тиражей. Выходит, наше общество достойно иметь журналистов врунишек. Никто не собирается контролировать тиражи. Рекламщики прекрасно все знают, тоже блефуют с рекламными бюджетами. Только приглашенный аудит из Европы мог бы разворушить этот бордель. РАЗОГНАТЬ!
кое-что знаю
5203 дн. тому
С тиражом погорячились))). Максимум 10-12 тысяч... в пятницу.
olegators
5204 дн. тому
Согласен с предыдущим мнением. Стыдно до таких мелких пиар-акций опускаться.
Фу!
5204 дн. тому
Ну, вы же и мерзавцы, пиарщики гребаные! Растрезвонили на весь мир, что пропадаете от безденежья. Думаете, больше идиотов читателей прибавится? Нужно было главреду повеситься в кабинете и тотчас быть вынутым из петли под объективом телекамеры. Вот это был бы пиар!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду