Мін’юст зареєстрував журнал EGO Plus, газету «Побрехеньки» та інші видання

16 Лютого 2010
14930
16 Лютого 2010
14:28

Мін’юст зареєстрував журнал EGO Plus, газету «Побрехеньки» та інші видання

14930
Мін’юст зареєстрував журнал EGO Plus, газету «Побрехеньки» та інші видання

10 лютого Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання: три журнали, дві газети і три збірника.

 

Наказом № 265/5 зареєстровані газети «Нескорені. Український фронт» і «Побрехеньки», журнали Club Dogs (з англ.: - «Клубні собаки») і «Сучасний захист інформації» та збірники «Наукові записки (серія педагогічні та історичні науки)», «Система і структура східнослов'янських мов» та «Економіка. Менеджмент. Бізнес».

 

Перереєстрований збірник наукових праць «Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія 11. Соціальна робота. Соціальна педагогіка».

 

Наказом № 266/5 зареєстрований журнал EGO Plus (з англ.: - «ЕГО плюс»).

 

Перереєстровані газети «Календар» («Календарь»), «Здравушка +TV» («Здравушка +TV»), «Їжа в оселі» («Еда в доме»), «МАМА» («МАМА»), «Пенсійна газета» («Пенсионная газета»), «Порадниця. Бувай здоровий!» («Советчица. Будь здоров!»), «Порадниця. Присадибне господарство» («Советчица Приусадебное хозяйство»), «Порадниця. Готуємо смачно!» («Советчица. Готовим вкусно!»), «Советчица», «Грай та вчись» («Играй и учись»), «Доля людини» («Судьба человека»), «Бум  сканвордів» («Бум сканвордов») і «Кузя» («Кузя»), журнал «Цікава механіка» («Интересная механика») і збірник «Наукові записки кафедри педагогіки» («Научные записки кафедры педагогики», Scientific notes of the pedagogical department).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14930
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду