Тимошенко вимагає, щоб суд розглядав її позов у прямому ефірі

15 Лютого 2010
14370
15 Лютого 2010
16:50

Тимошенко вимагає, щоб суд розглядав її позов у прямому ефірі

14370
Тимошенко вимагає, щоб суд розглядав її позов у прямому ефірі

Штаб кандидата в президенти, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко вимагає публічного розгляду у Вищому адміністративному суді позову щодо оскарження результатів виборів Президента. Про це на брифінгу повідомив керівник штабу, перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов, повідомляють «Українські новини».

 

«Одним з перших клопотань, яке буде внесено нашою стороною - це клопотання щодо публічності розгляду цього питання, а саме клопотання, щоб розгляд відбувався в прямому ефірі», - сказав Турчинов, висловивши надію, що Вищий адміністративний суд задовольнить це клопотання.

 

Він повідомив, що сторона Тимошенко готує велику кількість відеоматеріалів, які підтвердять фальсифікації на виборчих дільницях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14370
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Taras2010
5190 дн. тому
країна пішла далі, а ці обкурені Турчинович із Юлькою-АбИцянкою ніяк не второпають, що нікому не цікавий їхній суд і повернення в майданну популярність не відбудеться.
Злой
5190 дн. тому
Правильно Micka! А то на любой демонстрации все идут с флагами Украины. На балконах в праздники вывешивают
micka
5190 дн. тому
только что пришло в голосу: а по какому праву г-н Янукович в своих выступлениях использует фоном флаг Украины как символ государственной власти???? он ведь ни президент, ни премьер и ни голова верховной рады... он может только со своим голубым флагом выступать (пока что). по-моему, юристам каналов стоит задуматься, что они транслируют. иначе у нацрады появится куча свободных частот для новых конкурсов. есть ведь закон о символике по-моему. а если посчитать выступления януковича как реклама, то в рекламе за использование госсимволов следует платить особый налог. нормальный юрист может раздеть всю нашу власть до трусов и... отпустить в ее оффшоры, и без выборов и войн заполучить всю нашу территорию и присоединить к кому захочет (ввиду того, что местные законы не действуют и власти нет, следовательно, территория не является государством, а просто ничейной территорией - бери не хочу)
panturion
5191 дн. тому
Саша, та ні, нічого нового. У 2004 засідання Верховного суду стосовно оскарження результатів теж йшли наживо. Країна тоді знала судову гілку влади в обличчя :)
Саша
5191 дн. тому
Цікаве рішення... Тільки бажано щоб у праймі)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду