Власник Viasat купив 50% російського супутникового оператора «Радуга ТВ»

8 Лютого 2010
12326
8 Лютого 2010
16:14

Власник Viasat купив 50% російського супутникового оператора «Радуга ТВ»

12326
Власник Viasat купив 50% російського супутникового оператора «Радуга ТВ»

Шведська медіакомпанія Modern Times Group AB (MTG) повідомила 8 лютого про придбання 50% акцій російського супутникового оператора «Радуга ТВ», пише Mediasat.

 

MTG придбала половину компанії Raduga Holdings SA, яка володіє компанією LCC DaoGeoCom, що управляє оператором «Радуга ТВ». Компанія-продавець Continental Media SA збереже за собою решту 50% у Raduga Holdings SA. Вартість угоди не розголошується.

 

Довідка:

«Радуга ТВ» - це супутниковий цифровий пакет телевізійних програм для індивідуальних споживачів, створений у рамках спільного проекту групою компаній GTSS. Почав роботу в лютому 2009 року, на сьогодні має 70 тис. активних абонентів. Платформа пропонує понад 50 телеканалів, включаючи значну кількість російських.

 

Modern Times Group (MTG) - шведська медіакомпанія, друга за розміром у Європі телемовна група. MTG була сформована з медіахолдингів інвестиційної компанії Kinnevik, які в 1997 році були розподілені акціонерам компанії. Серед активів були Viasat і Metro International.

 

Після придбання «Радуга ТВ» компанія MTG надаватиме послуги супутникового телебачення в дев'яти країнах Скандинавії і Прибалтики, а також в Україні (ТМ  Viasat) і Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду