Мін’юст зареєстрував газети «Вісті Київщини», «Коментарі: спецпроект» та ще 40 видань

29 Січня 2010
14101
29 Січня 2010
11:37

Мін’юст зареєстрував газети «Вісті Київщини», «Коментарі: спецпроект» та ще 40 видань

14101
Мін’юст зареєстрував газети «Вісті Київщини», «Коментарі: спецпроект» та ще 40 видань

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані ЗМІ: 11 газет, 15 журналів, 13 збірників, два бюлетені й один календар.

 

20 січня наказом № 80/5 зареєстровані газета «Інформаційно-аналітична газета "Край"», журнали «Яхт-клуб 5 якорів» («Яхт-клуб 5 якорей») і «Мамологія», збірники «Управління економікою: теорія та практика», «Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету», «Теорії мікро-макроекономіки», «Проблеми романо-германської філології», «Історія торгівлі, податків та мита» і «Гуманітарний вісник ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»: Науково теоретичний збірник. Педагогіка. Психологія. Філософія» та бюлетень «Інформаційний бюлетень «Україна на шляху до НАТО».

 

Перереєстровані журнали «Наука. Релігія. Суспільство» й «Автомагазин» («Автомагазин»).

 

21 січня наказом № 85/5 зареєстровані журнал «Мезонін. Україна» («Мезонин. Украина») і збірники «Медицина третього тисячоліття» та «Хірургічна перспектива».

 

Перереєстровані журнали «Медицина сьогодні і завтра» та «Експериментальна і клінічна медицина».

 

21 січня наказом № 86/5 зареєстровані газети «Вісті Київщини» («Вести Киевщины»), «Корпоративные Новости», журнали «Спеціалізоване видання Автогурман» («Специализированное издание Автогурман»), «Готуємо з посмішкою» («Готовим с улыбкой»), «Аптечка-бібліотечка» («Аптечка-библиотечка»), «Меридіан. Вишуканість» («Меридиан. Изысканность», Meridian. Delicious), «Галерея напоїв та Делікатесів» («Галерея напитков и Деликатесов», The Gallery of Drinks and Delicacies) і додаток до журналу «Меридіан» - «Вишуканий простір» («Изысканное пространство», Delicious set), а також  збірники «Проблеми охорони праці в Україні» і «Соціоекономіка».

 

21 січня наказом № 88/5 зареєстровані газети «Експрес газета. Спеціальний випуск» («Экспресс газета. Специальный выпуск») і газета-додаток до журналу «Основи захисту Вітчизни» - «Захист Вітчизни», а також збірник «Актуальні проблеми акушерства, клінічної імунології та медичної генетики».

 

Перереєстрована газета «Смачно та просто» («Вкусно и просто»).

 

26 січня наказом № 151/5 зареєстровані газети «Зброя», «Коментарі: спецпроект» («Комментарии: спецпроект»), «Інфо Шок» («Инфо Шок»), журнали «Валентина», «Кадровик. Питання-Відповіді» («Кадровик. Вопросы- Ответы») і календар «Знахар. Календар» («Знахарь. Календарь»).

 

Перереєстровані журнали «Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право», «Інформіталія», «Цікава механіка» («Интересная механика», «Автомагазин» («Автомагазин») і газета «Таксі» («Такси»).

 

27 січня наказом №  154/5 зареєстровані газети «Одиссей», «Крокус-М» і «Твій Захист» («Твоя Защита»), журнали «Духовні студії», «ВОДоКАНал», «Лижний курорт» («Лыжный курорт», Ski Resort) і «Особистий Камертон» («Личный Камертон»), збірники «Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: педагогічні та психологічні науки», «Від бароко до постмодернізму» та бюлетень «Пліч-о-пліч» («Side by Side»).

 

Перереєстрований збірник «Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: військові та технічні науки». А наказом № 153/5 перереєстровані газета «Свароже коло» і журнал «Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті» («Информационно-управляющие системы на железнодорожном транспорте»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14101
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду