Замість відповісти на запитання журналістки Чорновіл, депутат вдарив її дверима (ОНОВЛЕНО)

28 Січня 2010
18986
28 Січня 2010
16:41

Замість відповісти на запитання журналістки Чорновіл, депутат вдарив її дверима (ОНОВЛЕНО)

18986
Замість відповісти на запитання журналістки Чорновіл, депутат вдарив її дверима (ОНОВЛЕНО)

Народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський замість відповісти на запитання журналістки Тетяни Чорновіл вдарив її дверима. Про це повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

 

Як розповіла «Телеритиці» пані Чорновіл, інцидент трапився сьогодні, 28 січня, у Верховній Раді після голосування за відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ. Сподіваючись отримати коментарі депутатів від Блоку Литвина, журналісти чекали в кулуарах на їх появу майже півгодини. Згодом із зали вийшов пан Зарубінський. «Він був схвильований і не виявляв бажання спілкуватися. Але я  зачинила перед ним двері, - розповідає пані Чорновіл. - Намагаючись повернутись до зали, депутат рвучко відкрив двері, і я відлетіла вбік».

 

За її словами, травми вона не отримала, оскаржувати інцидент не збирається. «Більше того, на відміну від його колег, я дуже симпатизую Зарубінському як політику. Гадаю, цей випадок трапився через те, що він перебував у стані емоційного піднесення».

 

Тетяна Чорновіл - незалежна журналістка. Співпрацює з такими виданнями, як «Українська правда»,  «Лівий берег».

 

ТК амагалася взяти коментар з цього приводу у пана Зарубінського. Втім, відповідати на запитанння депутат відмовився, зазначивши: «у мене зараз пауза у спілкуванні зі ЗМІ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18986
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Японський бог
5215 дн. тому
Lom, у схожій манері колись жартував мій кухар, добрий знавець східних традицій. Щоправда, стосовно дверцят холодильника та якоїсь бактерії для домашнього йогурта. Якось, коли мав надто добрий настрій, передав солі, бідаха. І досі сумую за ним, не за тінню дверей.
очевидець
5215 дн. тому
Дівчата та хлопчики! вам до Тетяни Чорновіл - за інтелектуальними здібностями і журналістським талантом - як до неба рачки. Інцидент із Зарубінським - яйця виїденого не вартий, і це не підстава ображати гідну людину. А якщо хтось сюжети ще й про таке робить, то це теж свідчить про відповідний рівень "фаховості". як канала так і журналіста.
мурзик
5215 дн. тому
смеялась журналистка вчера от того, что зарубинский как дурак бегал по кулуарам от толпы журналистов. такого цирка в раде давно не было. все ждали под дверью выхода кого то их фракции литвина, чтобы спросить почему ливтиновцы проголосовали против луценка. и тут выходит зарубинский, все к нему и он начинает убегать, все за ним...видно литвиновцам очень стыдно было за вчерашнее голосование
Клиторина Влагалишна
5215 дн. тому
для alex: Знаем мы эту Татьяну - глупая барышня с тенденциозным подходом к делу и иногда полным непониманием того, о чем спрашивает, так как является лишь ртом для озвучивания " тез", подготовленных другими "товарищами". Отдельное слово о её поведении и адекватности. Все видели вчера сюжет "про удар дверью" - удара как такового не было, зато это повод хоть как-то да укусить политоопонентов тех сил,которые обслуживает журналистка.Интересна и реакция журналистки - истерический идиотский смех, - самое время запросить у барышни справку из психдиспансера вообще-то, так как её действительно ударили, и похоже не дверью, а чем-то более тяжелым и очень давно.(см.вчерашний сюжет СТБ и канала 24). Ну а что касательно этичности и умственных способностей поведения журналистки,то имела честь увидеть таковую пару раз в шоу у Шустера.Так вот, журналист задавший вопрос, должен как минимум иметь совесть хотя бы начать выслушивать ответ на него, а не как базарная баба не дав сказать даже ОДНОГО слова, тут же в стиле "а-тя-тя-тя-тя-тя-тя-тя.....",пытаться самостоятельно давать ответ на свой же вопрос и тут же на свое умозаключение - комментарий.Это не только не жтично, это банально - непрофессионально.Опять же возвращаемся к вопросу и о психиатре:в каких случаях человек ведет дискуссию сам с собой, срываясь на истерику буквально?Ну и последнее,важно внимательно, так, на досуге, вслушаться в вопросы журналистики и её же комменты к ним. Они откровенно безграмотны и выдают суть непонимания темы.Журналист же пытающийся докопаться до истины,ну как минимум,должен руководствоваться чем-то иным,нежели своей неприкрытой симпатией к бредням пчеловода.Кстати немешало бы еще провести аттестацию данной особы на предмет знания истории.
...
5215 дн. тому
нема б на "главред" послатись, котрий це першим повідомив задовго до уп :((((
Lom
5215 дн. тому
===ТК слідкує за перебігом конфлікту та намагається отримати коментар пана Зарубінського.=== Чекаємо на нову жертву, прихлпнуту дверима :)
alex
5216 дн. тому
якби хоч хтось із цих коментаторів знав Таню Чорновіл, він би такого не ляпав
Казачка Мамай
5216 дн. тому
ой, перегнула палку журналистка... униженные и оскорбленные, е-мое....по-моему, конфликт высосан из пальца
этика-с
5216 дн. тому
Ниччьо, комиссия по журналистской этике кааак даст этой Танечке громадський осуд, так скоро не дверями, а стульями в голову будут давать)
Pipec
5216 дн. тому
Если бы передо мной какая-то курица закрыла дверь, не давая проходу, я бы ее еще и по чайнику сверху коцнул
Fidel
5216 дн. тому
"ТК слідкує за перебігом конфлікту та намагається отримати коментар пана Зарубінського". Конфликта нету. Есть непрофессионализм журналистов телекритики.
бумбараш
5216 дн. тому
тоже мне новость! еще и комментарий и Зарубы пробуют получить. что тут комментировать? ущемление дверью журналистских прав? )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду