Мін’юст зареєстрував журнал «ОК!», газету «Газета пакет» та інші видання

22 Січня 2010
16717
22 Січня 2010
17:14

Мін’юст зареєстрував журнал «ОК!», газету «Газета пакет» та інші видання

16717
Мін’юст зареєстрував журнал «ОК!», газету «Газета пакет» та інші видання

20 січня Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані ЗМІ, зокрема дев'ять журналів, один додаток до журналу, одну газету і три збірники.

 

Наказом № 72/5 зареєстровані журнали «ОК!», «Чорноморський літопис», «Здорове життя» («Здоровая жизнь», Healthy Life), додаток до журналу «Караван історій. Україна» - «Караван історій. Україна. Бренд» («Караван историй. Украина. Бренд», газета «Газета пакет» і збірник «Вісник Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Серія: Економічна теорія і право».

 

Перереєстрований журнал «Батискаф» («Батискаф»).

 

Наказом № 73/5 зареєстровані журнали «Практичне тваринництво та птахівництво», «Білий журнал» («Белый журнал»), «Електромашинобудування та електрообладнання», «Сейф» («Сейф»), «Швацька справа та мода» («Швейное дело и мода), «Науково-практична Система акад. Міаніє М.Ю. Наука. Суспільство. Людина» («"Научно-практическая Cистема  акад. Миание М.Ю. Наука. Общество. Человек», The Scientific and practical System by the Academician M.Y. Mianiye. Science. Society. Person, Das wissenschaftspraktische System von Akademiemitglied M.Ju. Mianie. Wissenschaft. Gesellschaft. Mensch, El sistema de investigación y pràctica del acad. Mianie M.Yu. Ciencia. Sociedad. Hombre, Sistema scientificopratico dell′accademico Mianie M.Yu. Scienza. Societa. Uomo, Système pratique-scientifique de l′ac. Mïanïet M.Y. Science. Societé. Homme), а також збірники «Гуманітарна освіта у технічних вищих навчальних закладах» і «Наукові праці південного філіалу Національного університету біоресурсів і природокористування України "Кримський агротехнологічний університет"».

 

Перереєстровані газета «Книжный Крым» і збірник «Вісник Донецького університету економіки та права».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16717
Читайте також
15.02.2010 14:41
Евгения Продаева
21 930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду