Телеканал «1+1» запускає ток-шоу «Справжні лікарі»

20 Січня 2010
30771
20 Січня 2010
14:14

Телеканал «1+1» запускає ток-шоу «Справжні лікарі»

30771
Телеканал «1+1» запускає ток-шоу «Справжні лікарі»

Телеканал «1+1» запускає ток-шоу «Справжні лікарі». Дату виходу і слот прес-служба поки не уточнює.  

 

«Вперше на українському телебаченні професійні лікарі обговорюватимуть актуальні медичні проблеми із зірками та експертами, даватимуть конкретні поради щодо тих чи інших процедур і препаратів, відповідатимуть на важливі запитання глядачів», - ідеться в пресовому повідомленні каналу.

 

«Справжні лікарі» виходитимуть щодня у будні. Програму вестимуть дитячий хірург Валерія Голерік, лікар-мамолог Андрій Бабік, фармацевт Валентина Хамайко та акушер-гінеколог Олег Маланчук.

 

Теми перших програм: контактні лінзи, так звана «пиво терапія», ліпосакція, а також надзвичайно актуальне питання «як кинути курити». У одній із перших програм прямо в студії буде проведено нескладну пластичну операцію, в інших випусках порадять  як правильно підібрати бюстгальтер, а також як боротися зі зморшками на обличчі і чого чекати від домашніх тварин.

 

Нагадаємо, 12 січня канал «Інтер» також в денному ефірі буднів запустив аналогічний проект «Знахарі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30771
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lu
5211 дн. тому
вАУ, она по образованию фармацевт и работала сначала именно им. А то что она телеведущей была только помогло ей пройти кастинг
вАУ
5211 дн. тому
А с каких пор Валентина Хамайко стала фармацевтом? Она же телеведущая была на м1
inna
5211 дн. тому
Нагадаємо, 12 січня канал «Інтер» також в денному ефірі буднів запустив аналогічний проект «Знахарі».
Саша
5212 дн. тому
А хіба то не на інтері щось подібне вже йде?)))
мужик
5212 дн. тому
А докторами добей их, этих подлых завистников, Ткач!!! Знай наших! Нечего гнать на талантливых, порядочных, самодостаточных менеджеров высшего звена! Напоминаю, я не Настя и... (дальше по списку типа "преданных" теток).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду