ТСК по розслідуванню втручання влади у діяльність ЗМІ закликає повідомляти про такі випадки

20 Січня 2010
15756
20 Січня 2010
11:05

ТСК по розслідуванню втручання влади у діяльність ЗМІ закликає повідомляти про такі випадки

15756
ТСК по розслідуванню втручання влади у діяльність ЗМІ закликає повідомляти про такі випадки

19 січня відбулось перше засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування випадків втручання органів державної влади і місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність ЗМІ, головою якої є народний депутат від фракції Партії регіонів Едуард Прутнік, а заступником голови - депутат від фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» Ірина Геращенко.

 

Члени комісії обрали секретарем ТСК Степана Курпіля з фракції БЮТ.

 

Крім того, ТСК прийняла рішення про направлення листів до Національної спілки журналістів України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з проханням інформувати комісію про випадки втручання органів державної влади і органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність ЗМІ, а також звернулася з таким закликом до всіх засобів масової інформації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15756
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Herr Mannelig
5235 дн. тому
Розібрався сам - навчи іншіх
Herr Mannelig
5235 дн. тому
Егеж, кому ж як не Прутніку знати, як вірно треба втручатися у діяльність ЗМІ))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду