Вперше за 4 місяці Яценюк виступив в ефірі телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

17 Січня 2010
18661
17 Січня 2010
23:44

Вперше за 4 місяці Яценюк виступив в ефірі телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

18661
Вперше за 4 місяці Яценюк виступив в ефірі телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

Вперше за 4 місяці Арсеній Яценюк виступив в ефірі телеканалу «Інтер»  в ефірі спецвипуску програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим».

 

Своє звернення Яценюк почав з характеристики передвиборної кампанії. Він зауважив, що від самого початку ЗМі закидали, що його фінансує бізнесмен Дмитро Фірташ. «До речі, це ж він власник вашого каналу», - нагадав кандидат ведучому Євгену Кисельову.

 

Свою участь виборах Яценюк порівняв із грою у футбол. Він сказав, що вибіг на  поле пограти «як хлопчик у шортах», але там на нього чекали Юлія Тимошенко та Віктор Янукович «у касках і з бейсбольними битами». «У 35 років я вийшов на стежку війни», - константував кандидат.

 

Як повідомляла Детектор медіа, свої результати Яценюк оцінює як досить високі, враховуючи те, що вів боротьбу без доступу до ЗМІ: «Я особисто вів цю кампанію - без каналу "Інтер", без можливості доступу до засобів масової інформації, з неймовірною чорною піар-кампанією проти мене - те, що я зайняв 4-те місце, в принципі, означає, що в країні є ще демократія, що в Україні є шанс, і цей шанс я обов'язково реалізую» - пообіцяв Яценюк.

 

Щодо ключової ролі ЗМІ, з Арсенієм Яценюком погодився його колега Олег Тягнибок. Цей кандидат в ефірі програми зокрема заявив, що програв, вибори бо в нього не було «грошей на джинсу».

 

Раніше в ефірі телеканалу ICTV пан Яценюк звинуватив Дмитра Фірташа та Валерія Хорошковського в тому, що вони відсторонили його від «Інтера». Кандидат процитував Юлію Тимошенко, яка в ефірі ICTV заявила, що канал «фінансують олігархи». За словами пана Яценюка, з 1500 матеріалів у ЗМІ, що за даними його штабу були спрямовані проти всіх кандидатів,  його особисто стосувалися 980. Саме ці фактори, на думку пана Яценюка, призвели до того, що він не вийшов у другий тур.

 

Після «Інтера» Арсеній Яценюк став гостем «Шустер live. Ніч виборів» на ТРК «Україна». Яценюк подякував Савіку Шустеру за те, що той «пускав до ефіру, на відміну від інших каналів». Водночас кандидат поскаржився на запущену проти нього Юлією Тимошенко брудну кампанію, починаючи від того, хто його фінансує, і закінчуючи його національністю. «Була запущена неймовірно брудна кампанія. 80% усього бруду йшло на мене - це легко порахувати. Я був виключений з основного телеканалу "Інтер"», - повторив Яценюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду